2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Evrak teslimi başladı dostlar. Hayırlı olsun.
https://twitter.com/tercihiniyapnet/status/1409863844160233475?s=19
-
Belge tesliminden sonra feragat oluyor mu acaba
-
@memurolacamben
bunu net bilen birisi cevaplarsa lütfen sevinirim.
belgeyi verdikten sonra da feragat edebilir miyiz? belge tesliminden ne kadar süre sonra memur olmuş oluyoruz? net bilgi lazım. -
@paretowilfredo üstat senden ricamız bir de yedek durumunu araştırıp bilgilendirme yapmanız, yedekler bir seferde mi çağırılacak yoksa feragat olduk sıra 2 yıl içerisinde mi çağırılacak bunları merak ediyoruz, şimdiden teşekkür ederiz.
-
İlçe tercihleri dilekçeye tabi tutulmuş sanırım .
-
Arkadaşlar mal birdirimi formunu nerden bulacağız. Bakanlığın sitesinde olan formu mu dolduruyoruz? Bir de sağlık beyanı sadece kendimiz vereceğiz değil mi doktor onayına filan gerek yok galiba ?
-
@mathilda internette aratın çıkar hocam, sağlık beyanı için doktora gerek yok, çalışmaya engel herhangi bir hastalığım yok yazıp imzalıyorsunuz, sağlık beyanından kastedilen bu.
-
Dilekçe örneği olursa paylasabilirmisiniz dostlar
-
@memurolacamben bunu bilen yok mu acaba
-
@estergon-kalesi çok teşekkür ediyorum
-
@memurolacamben bende merak ediyorum belge tesliminden sonra feragat mümkün mü?
-
Yine 3 4 ay bekleyecek miyiz
-
Arkadaşlar defterdarlık uzman yardımcısı yönetmeliği madde 18 e göre
Uzman yardımcılığına atama
MADDE 18 – (1) Sınav sonucunda, ilan edilen atama yapılacak kadro sayısı kadar adayın ataması yapılır.
(2) Sınavda başarılı olanlardan, atama şartlarını taşımadıkları sonradan anlaşılanların sınav sonuçları geçersiz sayılarak atamaları yapılmaz, yapılmış olsa dahi iptal edilir.
(3) Atama işlemi yapılmadan önce feragat edenlerin atamaları yapılmaz.
(4) Atamaları yapılanlardan yasal süre içerisinde göreve başlamayanların atamaları iptal edilir.
(5) Atamaya esas belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler, ikinci, üçüncü ve dördüncü fıkralarda sayılanlar ile ataması yapılıp göreve başladıktan sonra çeşitli nedenlerle görevinden ayrılanların yerine, yeni bir sınav yapılıncaya kadar en geç iki yıl içinde başarı sırasına göre yedek listede yer alan adaylar arasından atama yapılabilir.
Sinop'ta feragat edecek veya başka kurum bekleyen var mı ?
-
Benim sosyal güvenlik kaydım var bu kaydı sonlandırmam mı gerekiyor.
-
Arkadaşlar günaydın diplomayı e devletten çıkartıp noterde onaylatacak mıyız ?
-
Edirne’den feragat edecek olan veya başka kurumları bekleyen var mı ?
-
@deen E devletten alinacak belge de kabul edilir denilmiş, noter onaylatma durumundan bahsetmemiş.
-
Arkadaşlar personel genel müdürlüğüne ulaşmak için 415 29 00 dışında bildiğiniz bir numara var mı?
-
@denizcicek07 4152054 4152055
-
Ben ulaşamıyorum bir türlü , işe başlama ile ilgili bilgi alabilen oldu mu ?