2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@norm Burada öncelik guy tarafına kaydı guy olan olur . Sonra bakanlık kalanları duyda değerlendirir . Yoksa çoktan sonuçlar açıklanırdı.
-
@semihylc bende böyle düşünüyorum. Ama yine hepimizi şaşırtacak işler yapabilirler.
-
@semihylc hocam peki duyda asil olarak yer alanlar diyelim ki guyu kazandı açıklandı listeler duyda çok az kişi alan iller var asiller ve yedek giderse geriye kalan kişiler baraji yani 70 puan alamamişlarsa yine boş kalacak il napacaklar barajı geçememişleri de gecirip listeye mi alacaklar bu durumda il boş kalmasım diye( kafamda çok soru var )
-
@norm şöyle düşünüyorüm örneğin 3 kişinin alınacağı il de 12 kişi mülakata gitti . Guy açıklandı diyelim . Duyda illaki sıralama vardır düştüğü yere kadar düşer hocam puanı az olan varsa da yükseltir sıralamaya sokarlar nitekim benim duyda kazandığım ilde guyu herhalde herkes kazanmış kontrol etmiştim . Yarısı guy kazansa düşünsene duyda ki atanma şansı neredeyse guy kadar artacak
-
@norm hem guy hem duy da mükerrer durumu engellemek için bekletilmedi mi duy ? O zaman nasıl hem guy hem duy kazanılacak, ne anlamı kaldı bu fikrin.
-
@semihylc inşallah dediginiz gibi olur hepimizin yararına olsunda
-
@estergon-kalesi yok hocam demek istedigim sonuçta şu an duy listeleri de hazır guya göre yeniden düzenleyecekler duyda olanlar şu an guy listesine de girmiş olabilir işte açıklanmadan bu durumun önüne geçip mükerrerligi engelleyecekler
-
@norm Anladım hocam, dikkatli okumamışım kusura bakmayın.
-
@norm o durumdaki adamı duya alırlar niye böyle çıkmazsa girsinler ki
-
Gelir uzmanlığını bekleyen arkadaşlarla da ortak hareket edip bayramdan önce bir şekilde açıklanmasıni sağlatalım bence arkadaşlar. Bayram sonrasına kalması çok yorucu ve yıpratıcı olur
-
@scofieldmustafa hocam böyle kesin bir şey olsaydı en başindan duyu aciklardılar kazanıp guya gidenleri guy komisyonu direkt elerdiler ama demek ki böyle bir şey olmayacagı için bu yola başvurdular
-
Bu haftaiçi açıklanır mı? Duyum var mı?
-
@blueberry 1 temmuz itibariyle mali tatil söz konusu muhtemelen mali tatil önce açıklanacaktır arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@ykps çok kesin konuştun hocam
-
@ykps mali tatil ile arasındaki ilişki nedir? bilmediğim için soruyorum
-
@papatyaçayı hiçbir alaka yok. Arkadaş bilip bilmeden konuştu. Her zaman açıklanabilir. Lütfen uydurma cümleler kurmayin
-
@gedson Mali tatil girmeden açıklanır dedim yani 1 temmuz sonrası demedim farkettiysen kardeşim.
-
@ykps mali tatille mülakatlar arasında bir bağlantı mı var hocam yoksa tamamen bir tahminde mi bulundun
-
@gencbiraday hicbir bağlantı yok. Bunu teker teker açıklayabilirim de. Arkadaş yanlış biliyor. Sonuçlarin gece bile açıklandığı ortamda mali yıl tatili neymiş? Ben 1 temmuzdan sonra açıklanacak diyorum. Bu açıklanma eylülde olabilir temmuz ortası da olabilir. Ağustosta da olabilir
-
@gedson Sen neye dayanarak söylüyorsun bunu?