2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mathilda pegem akademi çıkmış sorular denemesi. Çıkmış sorular candır. hep aynılarını soruyorlar zaten
-
hem duy hem de guya giren arkadaşlar size guy mülakatında duy mu guy mu hangisini seçersin diye sordular mı
-
@norm hayır hocam ama beklediğiniz mülakat var mı hangi il diye sordular
-
@norm bana sordular hocam
-
@norm başka var mı arkadaşlar
-
@hayırlısıı bana daha önce girdiğim mülakatları sordu . Duy’u da belirtince hangi ili seçtiniz diye sordular sadece.
-
@mathilda +1
-
bana da duyda da guyda da aynı il mi dediler sizce avantaj mı
-
Ben de Guy ve duyda aynı illeri tercih ettim memleketim olması sebebiyle zaten iki alımda aynı ilçelere alım yapıyor neredeyse bu avantaj olur mu acaba
-
duyda tek il tercihi oldugu ve insanlar açikta kalırim belki diye düşünüp göreceli kötü ya da istedigi illeri seçmedikleri için guya da girip kadroları boş bırakırlar diye açıklanmadı.. ikisinde de aynı il yazılması bence olumlu etki yaratır en azından ilden gitmeyecegi garantisi oluşuyor tabi kesin alalım diye bir durum yok.. allah herkesin emegine gönlüne göre versin
-
1 kişi bile mükerrer başvurudan dolayı dışarıda kalmayacaksa 2 ay beklenir. Tabi duyda doğuyu yazdım ama atanırsam guyu da zorlarım eheheheh diyenler şok oldu ama yapacak bir şey yok.
-
@as-soon-as hocam taşraya atanıp sonra başka taşraya geçmeye çalışanlara diyecek hiçbir şey yok allah akıl fikir versin
-
@norm telegramda kendini yırtanların çoğu yukarıda dediğim gibi düşünüyor maalesef. kendi arkadaş gruplarında gözlerimle gördüm. Ne diyeyim, allah gönüllerine göre verir inşallah.
-
Sitede DEFTERDARLIK sonucları açıklandı yazısını gördüm sanırım kurumiçi kalpten gidiyodum.
-
@tekinn08 sadece bizimki kaldı o da guyu bekliyor haftaya belli olur inş
-
@tekinn08 Hayır hocam. Defterdarlık biriminin idarecisi Defterdar Yardımcısı. Kurum içi başka bir mesele.
-
Bir süredir DUY için kimse yazmadığına göre herkes GUY VMY BDDK ile ilgileniyor
DUY geç açıklansın mükerrerlik olmasın. -
@kullaniciadim Bddkdan da geç açıklansın hatta mükerrer olmaması için
-
@marsiyal tabi tabi seneye açıklasınlar daha iyi mukerrerlik olmasin dikkat etsinler
-
@marsiyal Üstüne birde SGKyı beklesin daha iyi olur mükerrerlik olmasın