2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@deen arkadas dusunduklerini ifade edemiyor. Yalan soyleyecek halin yok. Biz inaniyoruz. Inanmayanin burda isi ne gidip fal baktirsin
-
@deen kardeşim sen yine bildiklerini aktar.belki bir umut...
-
Allah Yardımcımız olsun.
-
@jokerface hocam insanı zan altında bırakır gibi konuşması kötü. Ben ayrıca bu hafta açıklanabileceğini duyup aktaran arkadaşlara inanıyorum bence kendileri söylediklerini inkar ediyorlar. Aklımızla dalga geçiyorlar .
-
@deen boşver takılma.yine de haber alırsan bilgilendir bizi.çünkü gerçekten bunalmış durumdayız.bir an önce olumlu olumsuz farketmez artık bitse de kurtulsak.
-
@deen kpss başvuruları bitmeden açıklanması gitmek isteyenlerin yararına olacaktır bunu söyleseydiniz keşke halden anlamıyorlar cidden
-
Guy ile bağlantısı var mı bilmiyorum ama bence başka sıkıntılar var gibi.bu kadar sürmesi olağan akışına ters hayatın.bilerek bekletildiğini düşünüyorum.
-
@paretowilfredo gözler sende dostum seni bekliyoruz
-
@berkayyy onu söylemedim hocam aklıma gelmedi o an
-
@jokerface guy dan ziyade vmy yi bekliyoruz deseler bile daha mantıklı.
-
@deen Hangi şehir için bekliyorsunuz?
-
MGKnın 2 günde açıklayabildiği mülakat sonucunu diğer kurumlar neden yapamıyor acaba. Tic. Denetçiliği de yaklaşık 2 aydır açıklanmıyor. bürokrasinin en çok döner diye düşündüğümüz yer İçişleri bakanlığıyken en istikrarlısı onlar çıktı.
-
Bi telegram bi forum, bi telegram bi forum.. paradoks. Çıkamıyorum
-
Kısır döngüye girdik iyice yazık halimize
-
@kaimbey95 bu daha mantıklı hocam
-
@deen yok hocam sagolun en cok arayip bilgi veren arkadasimizsiniz .arkadas sadece onlarin kesin konusmasina sasirmis. Ama bu kadar bekletmeleri guy alakasini gosteriyor bence
-
@mrvguy bi etkinlik daha yapalım olmaz mı böyle boş boş beklemektense kim belirliyor bunu geçende en azından tweet atıldı vs yakındır gibi tekrar yazılırsa belki uzayacagı kadar uzamaz
-
@berkayyy hocam aydın baş diye daire başkanı ile bi arkadaş konuşmuştu o arkadaşın tekrar bilgi alma şansı var mı acaba ? Sindirdiler resmen bizi beklemeye alıştırdılar . Bu bozuk sistem hmuy da önceki sınavlarında neden yoktu 1 ay önce hepsini bitirdiler bize patladılar
-
@deen keşke bunu kim diyor dendiğinde aydın baş söylemiş bir arkadasa deseydiniz onlar tanır sanırım bu kadar merakla kim dedi dediklerine göre
-
@deen ben hala paretoyu bekliyorum twitterdan dönüş sağlamıyor burada açıklamasını bekliyorum hocam