2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@deen bende guy için hiçbir çalışma yapmadım hocam spontane gelişen bir durum zaten daha çok defterdarlık olmazsa daha gerek yok moduna girdim yani bu olmazsa başka hiçbir şey olmaz düşüncesi beni her şeyden soğuttu
-
@deen kim hak ediyorsa Allah onun kaderine versin en çok 🤲
-
@berkayyy hocam tebrik ederim. Ben tüm mülakatlarda çocuk gibi aglama derecesine geliyorum nasıl aştınız bunu acaba çok çıkmazdayım
-
@marmarauzman aşamadık hala içindeyiz hocam çoğu bilgili insan bulunduğum konumun benim suçum olmadığını söyledi geri kalan okul 4 yıllık mı 2 yıllık mı derecesini sorgulayan insanları da ben takmadım.
-
Bi sey sorcam atananlara emniuete sorusturma dosyasi ile ilgili evrak falan geliyor mu gelen var mi arkadaslar size malum bu hafta aciklancak dendi? Yoksa atandiktan sonra mi evraklar geliyo allahim neler dusunuyorum? Acayip kafamda deli sorular. Ah bugun bi supriz yapsalar da kurtulsak bu eziyetten valla bendecalismadim. Spontane girip cikacak vaziyetten deftarligi beklemekten.calisamadim allah yardimicmiz olsun bu kadar bekleyip emek veren tum arkadaalarimza COK ZOR BI SUREC VE BEKLEYIS.
-
@marmarauzman siz üniversitede her derse düzenli giden her zaman anlatılanlara ilgili parlak bir 4yılla onur belgesi alarak 3.40 gano ile Türkiye’nin iyi üniversitesinin bir bölümünden mezun oldunuz ama her vize final dönemi zorla dersi veren yeri geldiğinde sizin notlarınızı alan birileri yüksek mertebede ilk mülakatlarında girdi ben bunu da yaşadım aştım demek doğru olmaz ama doğuştan gelen kader inancı içimi rahatlamamı sağlıyor ne kadar duruma üzülsem de elimden bir şey gelmiyor
-
@mrvguy aradınız mı hocam
-
@norm ne guzel seyler söylüyorsun dostum
-
@scofieldmustafa hocam tweet atalım mı burada olanlar bugün açıklanmasa bile elimizden geleni yapalım ben varım diyen varsa bir tag açalım ortak fikirle
-
@scofieldmustafa şimdi sn.Lütfi Elvan’ın paylaşımı altında 40 bin öğretmen ataması yorumları var bizden kimse yok ben varım derseniz #duymülakatsonuçları olarak başlayabiliriz
-
Twitterda başladık bekliyoruz sizi
-
Yapalım hocam
-
Durun hocam bi bende arayim .yeni giriyorum
-
Arkadaslae sonu 20 59 numaraya yoneltiler burdan bilgi verilmiyo dendi bana?
-
@mrvguy bu numarayida aradim burasi emeklilik bolumu dendi. Saka gibi.
-
@mrvguy ilk aradığınız yer 20 51 mi
-
@berkayyy aradim oda 20 54 e aktardi orasi ilgileniyor mus cok sinirlerim bozuld 4 yere aktarildi resmen basinda sagdilar .
-
@mrvguy tweet atabiliyorsanız öyle destek olur musunuz hocam atıyoruz şimdi bu konu hakkında
-
Merhaba dostlar.
Haftanın içerisinde sorma imkanım olacak ancak. Ne yazık ki bir kaç gün beklemek durumundayım. Bilgi aldığımda muhakkak bilgi paylaşımı yapacağım. -
@paretowilfredo üstat bir umut sizden gelecek haberleri beklemekteyiz.