2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Artık kesin açıklama olmayana kadar guyun bitmesine kadar kimse bir şey yazmasın.boşuna umutlanıyoruz.zaten guya giren girdi bu iki gün.
-
@jokerface yav hocam giren girsin umrumda değil benim mülakatım yok. Ben bunu bekliyorum. Yeter ki guy sonunda açıklanmasın bi an önce açıklansın. Ha eğer ayın 17 sinde guy bitince açıklanacaksa aynı gün yine razıyım. Ama guy mulakat sonuçları da beklenecekse bu tamamen sacmalik.
-
Arkadaşlar bilen paylaşsın. sizce takımın altına kısa kol gömlek uygun olurmu yaz ayı daha rahat olur diye düşündüm. Sizce önemli mi8
-
@sokrates12 ben guy beklemiyorum 90 dogrum vardı Ankara yazdım ve olmadı böyle olması bzm açımızdan dezavantaj ben mülakat listesine 2. Sıradan girdim ve hep maliye bakanlığı olsun diye çalıştım ben zaten olmazsa hakkımı da helal etmiycem
-
@adem052 olmaz
-
@samettin bugün arayan var mı ?
-
Hocam bilmiyorum şimdiye kadar 1 kez aradım sadece
-
@samettin herkes ümidini kesmiş anlaşılan bekleyelim sağlıcakla..
-
Pareto bir Bilgi aldı mı acaba ?
-
@pareto_wilfredo üstad haber bekliyoruz lütfen dönüş yap
-
@nimesay yanlış etiket hocam
-
Nasip olurda atanırsak ilk maaşınızla neler yapmayi dusunuyorsunuz arkadaşlar Aciklanacagi yok en azindan hayal kuralim
-
@sokrates12 700lirası ile kuzene kıyafet sözü , pazarda yaşlı bir amcaya kebap sözü , anneme oturma grubu , abime düğün için hediye maaş kalmadı
-
@sokrates12 Hocam k.bakma da bu konuyu açarsak bu aralar malum herkes bi beklenti içinde, yeni ileti görünce acaba haber var mı diyip bakıyor insanlar, o yüzden açıklanma haberleri dışında forumun gündemini değiştirmemek daha uygun olur. İyi günler. Selamlar.
-
-
Aynı durum bende de mevcut hocam bazen nasılsa atanamıyorum diye 10 maaşlık vaatlerde bulundugumu dusunuyorum
-
@hayırlısıı Haklisiniz hocam daha uygun bir vakit daha iyi olur tam kritik zamanlar
-
Cumaya kadar açıklanacak mı diye sormaktan bıktım. Bari guy açıklanmadan gelsin sonuçlar. Çünkü ben hâlâ aynı anda açıklanma muhabbetlerine inanmıyorum.
-
Estağfurullah hocam. Saygılar ️
-
@paretowilfredo üstad haberler sende beklemedeyiz.