2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Vmy ile hmuyun sayıları değismez ise vmy klasik sınav hayırli olsun.
-
Hakkımız saklıydı güya.Yaparlar mı öyle bi şey arkadaşlar?
-
Herkese hayırlı olsun şimdiden başarılar diliyorum arkadaşlar.
-
@aer, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Vmy yaklaşık 150 kişi olacak
Dostum tebrikler 50 kişi fireyle doğru tahmin.
-
@RootofAllEvil hocam. yds istemeyecek hicbiri degil mi
-
50 fireyi mülakatta verirler.
-
@rabia89 vmy yds istemez ama hazine maliye uzman yardımcılığını bilemiyorum
-
@muhtar ya daha neyin firesi bu zaten kuş kadar sayı
-
Umarım test mi klasik mi vs vs veya şu hmuy yds isteyecekmi istemeyecek mi onlarıda belirtirlerde ona göre hareket ederiz ya
-
Klasik usülde mi calısmalara mı başladınız?Başlık niye hareketsiz?Monografi dısında neler yapmalıyız hazıllık için?
-
200 kisi alinacak sinava 5 kati cagriliyor degil mi arkadaslar 1000 kisi girecek yani
-
@70kuralliii 88 falan görür herhalde
-
@Hayaller71 hangi puan türleriyle ilana çıkılacağı önemli hocam ama ben 88in altına düşeceğini düşünüyorum. 2019 puanlari nispeten daha düşük. Tabi 2020 nasıl olur bilemiyorum
-
@Hayaller71 klasik olması puanı aşagıya çekecektir.2016daki alımda 300 kisilik alım 82lere kadar düşmüştü.O yıl guydan başka alım yoktu.
-
@Hayaller71 87 puanın sıralaması 515
-
@Hayaller71 kaç puan türü ve hangileri çok önemli eğer 1 2 puan türü olursa işler değişir hele hele.maliye puanları olursa
-
@zenginmemur 2016 da tek yıl geçerliydi alan puanı diye biliyorum düşmesini bende isterim ama pek olası değil çünkü geçmiş yıllarda sadece p48 yok çeşitli puan türleride var 19 20 de dahil olacağı için yükseltir bu sene benim p48 85 sıralamada 900 civarı 2020 de rakabet 1 tık fazla olur 87 88 civarı diye tahmin ediyorum
-
@Hayaller71 yik 2016da 2015 de gecerliydi
-
@Willsmithh p17,18,22,23,27,28,47,48 puan türleri
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 25 Mart 2020 (Yani Bugün)
15.00'de
TAG SATIN ALINDI
️ Devlet büyüklerimizi sesimizi duyurabilmek
️ Hazine Maliye Bakanlığın ilgili etkinlik olacak
Geleceğin için Sende Katıl
TAG #AlbayraktanİİBFye10binKadro .Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk 15 dakikada,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım