2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@çiçek cevrenizde puanı olup çalışmayacak arkadaşlarınız varsa öylesine girecek arkadaşlarınız varsa sizde konuşun basvurmasinlar
-
Arkadaşlar hepimiz zor günlerden geçiyoruz sizin de çevrenizde bu şekilde arkadaşlarınız varsa lütfen dayanışma yapalım arkadaslarimizi uyaralım bilinç oluşturalım
-
@law hocam benim bildiğim puanı yüksek alan herkes başvurur bunu bizim söylememizle kararlarını değiştirmeleri pek mümkün değil bence
-
İlgili puan türleri büyük ihtimal herkeste birbirine çok yakındır. Atıyorum p48 de 300.olan diğerlerinde en kötü 1000.dir. Tam tersi p28 de 300.olan en kötü p48 de 1000.dir. 2019 yılı puanları düşük puan yüksek sıralama olduğu için 2020 liler için ayrı bir avantaj oluşturacaktır. Her halükarda sıralama olarak 1000.kişiye bu sınav gelecektir. Bu da 85 puan ve üstü herkesin sınava rahat gireceği anlamına geliyor. İl Göçteki gibi bir puan türünde 200.olup diğerinde 2000.olan görmedim.
Halihazırda merkez kadrolarda olup bu sınava girmeyecekleri ve başka nedenlerle girmeyecekleri de eklediğimizde sıralamanın 1100-1200 lere geleceğini düşünüyorum.
O yüzden 85-85.5 lara gelir mi diye strese girip bu sınava hala başlamamış olanlar adım adım sınavı kaybetmeye başlıyor benden söylemesi
-
Arkadaşlar el yazısı ile etkili özgeçmiş nasıl yazılır nelere dikkat etmeliyiz
-
@yeniklasik Kardeşim Allah razı olsun senden içimize su serpttin
-
@yeniklasik hocam kpss den 84 83 puan almış arkadaşlarımız bu sınava çok emek verip kazanabilirler.puani kaç olursa olsun eğer calismayacaksa arkadaşımız bu sınava basvurmasin diğer arkadaşlarımızın hakkını yemesin bu konuda çevremizi bilinclendirelim
-
Kompetans kitabından daha önce çalışan oldu mu? Bide çıkmış klasik soruların derli toplu olduğu bir not kaynak vs nerde bulabiliriz İnternette bulamadım
-
@kalemcanavarı ankaradaysan hocam kök çarşında bulabilirsin değilsen kargolatıyorlar.
-
@karar kökten alırım hocam sıkıntı yok bunu kompetans kitabı mı için mi dediniz yoksa çıkmış sorular mı siz hangi kaynaklardan bakıyorsunuz
-
@kalemcanavarı dediginiz kitap nedir çıkmışlar yeterli değilmi ki ?dediğim çıkmışlar .
-
@karar stratejim şu notlarım artı muh için ilhan kılıç mono ve türmob çıkmış soruları vakit kalırsa .
-
@karar klasik kurum sınavlarına hazırlık adı altında bir kitap 2018 basım nette tesadüfen gördüm.
-
@kalemcanavarı ben de sizden sonra inceledim ilhan hoca daha uygun gibi hocam bilindik ve çözüyorumda . yeter zannımca ama tecrübe edenlerde genel kanıda bu şekilde gördüğüm .
-
@karar ilhan hocanin dediginz kital hangisi
-
@karar hocam bu vmy için hangi kitapları öneriyorlar bilgisi olan yazabilirmi lütfen ilk defa sınava gircem
-
@malik @adanali01 ilhan kılıç muhasebe çözümleri gazi kitapevi bende ki hocam , aslında kitabı yok normal kpss devam edilecek şekilde lakin yazarak çalışılsa verimli olur genel hatlarla tanımlar bilinmeli .
-
@karar hocam kpss iyide monografi diyorlar bide diğer dersler kpssdeki yetermi
-
@adanali01 işte ilhan kılıç monografi kitabı , aynı konular hocam yazarak çalışın testte yanlış olunca soru gidiyo burda puan toplayabiliyosun o kadar zor değil inşlh korkutma gözünü .
-
@karar hocam ben ezberciyim zaten bana avantaj bu sinav hakkımızda hayırlı olsun hocam iyi calismalar