2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Puanlar açıklandı 200 kişilik tahmini alıma kaçla kapatır yorum var mı?
-
Hazine teftiş geldi hayırlı olsun.Demekki yapılanma bitti artık.
-
83’e kadar düşer mi vmy
-
@zenginmemur p48 sıralamam 186 hazine teftiş gelir mi acaba hocam?Kpss sürecine yeni başladım pek fikrim yok.
-
@MMmustafa bence kesin gelir çünkü klasik usulde sınav başvurmayan olacaktir
-
@zenginmemur teşekkür ederim hocam.
-
şimdi burada 3 puan türü var ve fark var aralarında sanki. benim de p23 88.9 imkansız gibi görünüyor.
-
@minsipo benimde p48 90 ama imkansız yine 92 93 de kapatır
-
@adanali01 10 katı olacağı için belki düşebilir
-
@kalemcanavarı p48 olsa olurduda hocam p23 de var o yüzden sıkıntı
-
@adanali01 2 yıl 6 puan türü gibi düşünürsek olmaz gibi bu iş bana da öyle geliyor
-
@mathilda gelebilme ihtimali bence çok yüksek hocam
-
@vegas inşallah hocam
-
bilmeyenler için vmy şimdiye kadar en yüksek 82.6p uanla geçen sene kapattı. ve en az alım bu seneydi 300 kişi. bunun dışında 2015 2016 yılında 75 le bunun dışında tüm yıllar ortalama 80-81 le kapattı.
2015 le 2016 da toplam 3500 kişi aldılar onun için barajı 75 e çektiler. bu yıllar dışında başvurmak için taban puan seksendi.
tahminim 300 kişi alırlarsa 83 civarı 400 alırlarsa 81 500 ve üstüde 80 alan herkes gibi olur. arkdaşlar bunlar sadece tahmindir. tutmazsa gelip linç etmeyin. yada şu punla olur bu puanla olmaz mı gibi sorularla benle pazarlığa girmeyim. inşallah Allah gönlünüze emeginize göre verir.
-
@hll neden düşük kapatıyor sizce? Sınavı zor mu oluyor? Ve klasik olduğu için mi?
-
@pabloescobarr 82-83 düşük bir puan değil mülakata 5 katı çağırılıyor 400 kişilik ilan açsalar 2000 kişi oluyor. diğer ilanlara göre size düşük gelme nedeni alım sayısı yüksek olduğu için olabilir.
-
@adanali01 siralamanız kaç?
-
Matrah vergi hukuku kitabı nasıldır arkadaşlar önerir misiniz?
-
@hll bu sene 200 olarak açıklanmıştı paylaşımda. Yine 81 82leri görebilir miyiz yoksa yüksek mi kapatır
-
@mathilda ben kullandım çok beğendim çok açıklayıcı bir kitap hocam