2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
https:// ms .hmb. gov. tr/uploads/2020/10/Vergi-Müfettiş-Yardımcılığı-Giriş-Sınavı-Duyurusu.pdf
17-18-22-23-27-28-47-48 mevcut. yani 22 var hocam.
bu arada burada puan belirtmek ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum forumda yeni sayılırım, dolayısıyla puan belirtmenin forumda ne gibi algılara yol açtığı hakkında pek bir tecrübem yok ama ben önümüzde küçük bir örneklemden de olsa bir istatistik oluşturabilmek için ilana ilgi duyan adayların ne gibi puanları olduğunu görmekte faydası olacağını düşünerekten p27 89,6 ile başvuracağım, bu puan türünde sıralamam ise 180.
öte yandan p48'imin 84,1 olduğunu da belirteyim ancak birçok kurumun kabul ettiği puan türlerinde 87-88'lerim bol miktarda bulunmakta. sebebi ise benim alan netlerimin orantılı dağılmaması. hukuk ve iktisatta gayet yüksek vurmuşken muhasebede batırdım ve dolayısı ile ağırlıkları değişen puan türlerim arasında fark var. ve en nihayetinde bir alanda iyi adayların da bu yönleriyle öne çıkması olumlu bir durum olduğundan bu şekilde farklı puan türlerinin kabul edilmesi hakkaniyetli ve kurum açısından da faydalı bir durum. öte yandan işletme netim de 27doğru 12yanlış şeklinde bunun da faydası bulunmakta.875 kişilik bir sıralama ne gibi sonuçlar getirir tahmin etmek gerçekten zor.
8 farklı puan türünün olması başvurduğun puandaki sıralamanı oynatıyor tabi, kimisi bir başka puan türünde senden yüksekken bir başkası başka bir puan türünde.. ama çoğunlukta benimki kadar makas yoktur puanlar arasında, benim iktisat hukuk 30 üstü iken muhasebe 20 altı. -
@genclerbirlikli size gerek kalmamış hocam .
-
@karar tamamdır
-
@DüdüklüTencere
89 ile her türlü yazılıya girersiniz gibi geldi bana hocam. -
@DüdüklüTencere sorun giderildi ilanla ilan edilen tablo arasındaki uyuşmazlık biz ilk ilanı burdan okuyoruz malum gerek kalmıyo başka şeye .
Puan tahminimi yapayım benden ne istiyosunuz anlamadım . -
@law hocam zaten 2 hakkın var benim son hakkım keyfi girilecek başvurulacak bir sınav değil.
-
@urfaspor63, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@law hocam zaten 2 hakkın var benim son hakkım keyfi girilecek başvurulacak bir sınav değil.
Hocam 2 hak derken biraz açabilir misiniz ? Klasik sınava giriş için mi 2 hak var ?
-
bende ilginç bir şekilde istenilen puanlarım hemen hemen aynı
-
@xqarmedo Daha önce vergi müfettişliği yardımcılığı sınavına katılmamış veya en fazla iki kez katılmış olmak.
-
@DüdüklüTencere tahmin etmesi güç değil aslında iyidir tahminlerim 85 altı survıvor üstü rahat gelir çünkü klasik sınav bu ve düşünce değişmez genelde başvurmayan sayısı çok olur haliyle ve benim marttan beri tahmin ettiğim yakınlarıma söylediğim 1 er hafta ilanla çıkıldı . İyi çalışmalar .
-
yok hocam sizden bir şey istemedim. hangi puanların geçerli olduğu konusu tartışması sizlerin mesajları arasında döndüğü için başlığın oluşturabileceği olası kafa karışıklığını gidermek adında ilan linkinin mesajınız altında görünmesi için sizin mesajına cevap olarak ekledim. puan konusuna da mesaj yoğunluğu olmaması adına aynı iletimde girdim. iyi günler dilerim.
-
@DüdüklüTencere ben masumum size de . Monografi ilhan kılıçtır ikincisini bilmiyorum aklınızda bulunsun .
-
Tartışmayın burası vmy başlığı tartışanlar için guy başlığı halihazırda var
-
Dostlar 85 puanla gelir mi şüphelenmeye başladım. O kadar çalışıp sınava girememek gerçekten üzer. Taban sizce kaça kadar düşer?
-
ehehehe. estafurullah. teşekkür ederim tahmininiz ve tavsiyeniz için.
ben esasında 2018 mağdurlarındanım. hemen hemen aynıydı puanlarım o yılda da. puanımı elde ettiğimde monografi ilhan kılıcından para banka abuzer pınarına kadar bir sürü kitap alıp ilan beklerken süreçten soğuyup 2019'a dahi girmeden elime kalem değmeyen bir yıl geçmişti. bilgiler de bayatlayınca bu yıl yine ancak aynı puanları alabildim acele bir tekrarla.kitaplar çok şükür tertemiz duruyor
-
@urfaspor63
guy çok zevkli zonguldak bekleyen arkadaşlara selam olsun ne çekti bu sene zonguldak be.
“30 büyükşehir ve zonguldak...” -
@urfaspor63, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@xqarmedo Daha önce vergi müfettişliği yardımcılığı sınavına katılmamış veya en fazla iki kez katılmış olmak.
Teşekkür ederim hocam gözümden kaçmış , 15 kişilik hazine müfettiş yardımcılığını da sayıyorlar mı acaba aklıma o takıldı şimdi
-
@KamuAdayı
ahahahaha. zonguldaksızlığın yarattığı guyda nereyi yazacam ben şimdi kararsızlığına biraz olsun su serpti bu ilan -
@KamuAdayı hocam o değişti artık. Hergün bir ders ve monografi.
-
Arkadaşlar çevrenizde bu ilana sadece başvurmak için basvuracak olan herkesi uyarın benim çevremden puanı iyi olan 3 arkadaşım bu sınava calismayacagi için basvurmayacak bende konuştum bu şekilde yakın cevremizle alakalı bir çalışma yapalım kimsenin emeği yanmasın