2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
82 puan ile başvuracağım.Evet lütfen yazılıya girmeyecekler başvurmasın.82 imkansız belki ama bir umut işte
-
@ekeblad
vmy yi gömmüyorum ki hocam ben ne anladınız siz arkadaşın beklentisine çok uygun değil onu belirttim. tabi ki bu mesleklere de başvurulmalı. adalet işi çok hakimlik istemiyorum diyen ya da kaymakamlık zor diyen de ne bileyim cb sınavı açılırsa bir gün ona girsin o zaman maliye müfettişliğini tercih ederim ancak 90 a düşer mi orası bilmiyorum. p48 90 benim. vmy ye de p22 91 ile başvuruyorum. puan fena değil ne vmy si ya diyecek halimiz yok. guy a bile başvuracağım hocam ben ankara izmir felan diyerek. garantimiz yok çünkü. -
85 altı pek umutlanmasın bence ama hali hazırda işi olup sırf başvurmak için başvuracak olanlara kurumici kadar söverim
-
@davetsiz ve @Aslan-Reyiz puan tahminiz var mı?
-
Arkadaşlar hayırlara vesile olsun ınşallah.Manipülasyonlara kanmadan,puanıma gelir mi gelmez miden daha önemli olan su bilinci kazanalım,çevremize bu yönde telkinde bulunalım.
Bu sınav klasik bir sınav ve ciddi emek verilmezse yapılma şansı olmayan bir sınav,bunun farkına varalım.
Puanınız olabilir yada olmayabilir istirham ediyorum çalışacaksanız,sıkı kapanacaksanız bu ilana başvurun,öylesine başvurup kimsenin hakkını yemeyin,bu ilanın sınavı öylesine yapılabilecek bir sınav degil. Bu sınava hakkıyla çalışacak herkes başvurusunu yapsın. -
@KamuAdayı yok hocam bir nevi kendimle de konuşuyorum aslında .vmy bence kötü meslek değil .evet bi kaç yıl zor .Ondan sonra kafana göresin.
-
zannediyorum klasikte muhasebe belirleyici olacak. en azından benim için. bundan sonra kaynak tavsiyeleri felan da yapalım arkadaşlar. gerçekten beğendiğiniz monografi kaynakları hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. önceden sınavı tecrübe eden arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
-
@KamuAdayı P22 yok ki 90 başvurcan hocam aman sınavda böyle okuma . ( bir dost )
-
@karar nasıl yok hocam. ilanda p22 de var? okudunuz mu siz? ben mi yanlış okuyorum?
-
@KamuAdayı eski baslıkta muhasebe ferhat yıldız monografi kitabını tavsiye etmişti.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4929/vmy-500-kişi-2018/161?page=9 -
@karar ilanı okumadınız sanırım
-
@hayırlısı035
ferhat yıldızı çok duydum. bakayım o kitaba bi hocam teşekkürler -
@KamuAdayı @grwvh puan halinde tablo yapılmış yönetim tarafından orda göremedim .
-
Eğer yazılı sınavı yapamam, zor ama yine de deneyeyim diyen varsa ve diğer sınavlara girdikten sonra da girmeyecekse lütfen başvuru yapmasın onun için çalışanlara yazık olur hakka girmesinler. Sırf başvuru yapmak için yapanlara da sözüm yok zaten
-
85.1 puanla basvurucam olur mu bilmiyorum
-
@Maliye01 kesinlikle katılıyorum
-
ilanla tablo arası sıkıştık varmış evet p22 @genclerbirlikli hocam düzeltirmisiniz .
-
Taban puanları için Straw poll ile anket başlatmaliyiz.
-
P48 puanı yüksek olanların. P17 ,p18,p22 ,p47 puanları hemen hemen aynıdır yüzde 90 mükerrer puanlardır. Belirleyici olanlar p18,p23,p,27 p,28
-
@karar nereyi düzelteyim