2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Puan türünde bir değişiklik olmuş sanırım. En son ilanda işletme ağırlıklı puan türleri idi ve yanılmıyorsam p48 yoktu. Hayırlı olsun herkese.
-
Arkadaslar 86 puana gelir mi gecen senelerde gelmis mi acaba bu sayidaki alimlarda
-
@hukukcukişi gelir hocam sıralamanız kac
-
@urfaspor63 969 siralama p22:86.165 hocam
-
@hukukcukişi benim p47 560 puanım 86.60 herhalde gelir hocam çok rağbet gören bir sınav değil çünkü sınav aşırı zor
-
@urfaspor63 Urfa üstad zorluk olarak hmb ile aynı mı olur konular aynı çünkü
-
@urfaspor63 senelerdir ilan azligina bakilirsa kesinlikle ragbet gorecektir herkes işsiz cunku hocam ama bir cok puan turunden aldigi icin siralama bazli degerlendiremiyorum daha evvelki senelerden tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir belki bizlere
-
@LioN Yok dostum aynıydı son verilen ilanda da yanlış anımsamıyorsam
-
@hukukcukişi
bazı soruları var hocam biryerlerde dolaşan. ama monografiler zor tabi kim aklında tutacak. ben muhasebeyi genel olarak alican dovletov dan çalışıyorum hocam. en zorlandığım ders olmasına rağmen iyi yapmamı sağladı sağolsun. bildiğim kadarıyla alican hocanın monografi kitabı yok ama. yine de bakacağım sonra konuşurum alican hocayla da. konu olarak alican hocanın kitabı alabilirsiniz. monografi için ise ferhat yıldızın kitabının iyi olduğunu duymuştum. ancak henüz kaynak araştırmadım monografiye -
@paretowilfredo evet 500 kişilik iptal olanda da p48 vardı
-
@kalemcanavarı hocam vdk bilmiyenler için söyleyim bir askeriye iki vdk geleneklerine bağlı kasıntı bir kurum 175 kisi demis bi baktın 75 aldı. Sınavı kendisi hazırlıyorsa hmb çok daha zordur. Özellikle muhasebesi
-
82 imkansızın imkansızı değil mi?
-
@urfaspor63 hadi ya maliye müfettişliği istiyordumda ben uzun zamandır ilk defa almış soru örneği yok
-
@KamuAdayı benim muhasebem cok.kotu bir noktada tikaniyor dediginiz kitaplara bakayim yarin bi hocam cok sagolun
-
@Su28A Hocam bence gelir mi gelmez mi diye düşünmeyin çok sıkı bir şekilde çalışın en kötü GUY'a çok sağlam hazırlanmış olursunuz. Düşünmek sizi yormadan öteye gitmez
-
@paretowilfredo hocam görev yerlerini ikamete göre belirlerler mi
-
@hukukcukişi dostum mükerrer puanlarda mevcut mesela p47 yüksek olan kişilerin p48 yüksektir. Diğer puan türlerinde de mükerrerlik var. Ayrıca 2019 puanıyla atananlarıda göz önüne almak lazım. Geçtiğimiz sınav yanıltmasın sizleri o sınavda sayı fazlaydı ayrıca sayıştay sınavıyla çakışıyordu.
-
@kalemcanavarı hocam vmy en zorlu kısmı muhasebe diğer kısımları hmb aynıdır
-
@Spesifik Etkili olabilir dostum kati bir dikkate alış olmaz. Aslolan kurulun ihtiyaç durumudur.
-
@urfaspor63 kaçla kapatır sence hocam?