2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Öyle bi tahminlerde bulunuyorsunuz ki 86.7 puanım var tedirgin oluyorum. Girebilir mıyım diye
-
@mali-sömürü niye manipülasyon yapayım kardeşim ilgöç kaçla kapattı görmedin mi her yıl puanlar düşmüyor artıyor inşallah tabanla kapatır ama sanmam yani bu sefer yüksek olacak demişti dersiniz
-
İlanlar geldi adam akıllı sevinemedik ama hayırlı olsun gene de . Yüksek kapatacağı az çok belli zaten sayıdan dolayı . 85.2 ile beklemedeyim bundan sonrasında .
-
Arkadaslar sinava cagirilacak sayi direk olarak 175 carpi 5 olarak mi belirleniyor. Benim bildigim kadariyla mulakata cagirilacak sayinin yani 875 kisinin 5 kati kadar klasik sinava cagirilmasi gerekmiyor mu tecrubeli bir arkadasim varsa yanitlayabilir mi
-
ilan geldi mi arkadaslar. takip edemedim.
-
Bakan duyuru yapti ilan geldi diyolar. Konusmayi da bilmiyo bunlar
-
@guyguy26 min 84, tahminim 85
-
Elde kaldı sıfır vmyde bari test olsun.Bu ilanlar nasıl geldi ya guy sayı az hmuy ydsli geldi.Vmyde zaten klasik ve belli değil kaç kişi alacaği
-
@zenginmemur çok zor hocam alım sayısı zaten az ve klasik usulden vazgeçmeyecekler gibi duruyor. Haftabaşında da onun ilanı gelir.
-
bakalım bu ilanda ne gibi değişiklikler olacak. şaka gibi cidden.
-
Silinmiştir
-
@pikaçu bu sene kaça kadar düşer sizce?
-
hocam vmy nin test olması gündemdeydi bi ara bi bilginiz var mı @paretowilfredo
-
@pabloescobarr 85 civarında dolanır gibi geliyor. Benim asıl merak ettiğim 2018/08’de erteleyip, haklarını saklı tutup sonra da iptal edilen sınava başvuranları ayrıca sınava alacaklar mı? Hoş ben her şekilde giriyorum sınava lakin yeniden yüksek puan alamayanlar, o tarihte sınava başvuru yaparken 35 yaşını doldurmayıp yeniden başvuruda 35 yaşını doldurmuş olanlar vs. vs. olacaktır. İlan gelse de her şey netliğe kavuşsa.
-
Arkadaşlar klasik çıkmış sorular çözümleri olan bir kitap bilen varmı? Kendimizi sınayavağımız veya VMY çıkmış soru kitabı?
-
Arkadaşlar vmy için 5 kattan fazla kişi cagirilma şansı sizce nedir ? Bu son kırpmadan sonra en azından belki cagirilacak sayı fazla olur mu diye düşünüyorum
-
@Willsmithh ben de baktım hocam ama bulamadım sanki bir tane var ama o da 2013 yılı basimi
-
@kartalyürekli Buna dair bir çalışma olmuştu dostum ancak şu düşülen sayıda sanmıyorum. Aynı usul devam edecektir bence.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
@paretowilfredo hocam merhaba alim sizce yine 5 kat uzerinden mi olur goruslerinizi alabilir miyim bu konuda