2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@onuktekin merhaba sizce neden liste dolmadı? 500 kişi alınacak ancak 600 küsür kişi mi şartları sağlıyor? Neden 4 katı kadar aday çıkmamıştı bilginiz var mı? Binlerce insan çalışıyor buna sonuçta.
-
@nonamemen istanbula yollanma fikri insanların hoşuna gitmiyor
-
@gpale nasıl yani. Zaten bir Ankara bir İstanbul var. Pahalılık ss maaş yetmez diye mi oluyor?
-
@nonamemen aynen öyle diyebiliriz
-
@nonamemen şartları sağlayan aday sayısı az. Dil puanı olup KPSS ile ilgilenmeyen kişi sayısı da çok. Örneğin KPSS yerine ALES isteseler çok daha fazla müracaat olurdu. İstanbul faktörü de var ama dil puanı ve KPSS şartı kadar etkili değil diye düşünüyorum.
-
@onuktekin anladım teşekkürler
-
@onuktekin hocam yds puanımız olduğu zaman böyle düşük puanlarla sınavlara kalma şansımız daha mı çok oluyor? Yani 80 kpss 80 yds ile bir yerler girme şansımız var mı?
-
@gpale son günlerde başvuranlar Ankara’ya da alım olacağını söylemişti hatta arayıp sormuşlardı. Anladığım kadarıyla alınanların bir kısmını ankaraya bir kısmını istanbula alacaklar ama kimi neye göre hangi şehre alacaklar bilmiyorum
-
@mm0660 aynısını ben de duydum hocam
-
@nonamemen rica ederim. Merkez uzmanlıkları için sayıya bağlı bu durum. Fakat İhracatçı birlikleri, kalkınma ajanları alımlarında mülakat, sınav listelerinde olma şansınız artar. 80 değil de 85 üstü kpss puanı daha rahat ettirecektir.
-
@nonamemen geçen yıllarda 75 Kpss ile Hazine uzman yardımcısı olan var hocam, 80 Kpss ve 80 yds ile de geçen yıl Hazine Kontrolörü olan var. Diğer kurumlarda vardır eminim, yds isteyen yazılı sınav yapan kurumlara nispeten düşük Kpss puanları ile girme imkanı yüksek.
-
@babanınoglukemal anladım hocam çok teşekkür ederim. Listelerden kontrol yapacağım bir ara. Buraya da atmaya çalışırım.
-
Arkadaşlar birşey soracağım bu ilanda 75 ile kapattı ya bir önceki ilanda kaçla kapatmıştı bilginiz var mı?
-
-
@mutlakbutlan ah çok teşekkür ederim hocam
-
Birkaç kez aradım ama ulaşamadım mülakat tarihleri ile ilgili olarak arayıp bilgi alabilen var mı? İçişleri bakanlığı mülakatları çatır çatır yapıyor ama hmb’de tık yok galiba.
-
@mm0660 Bir önceki alımda da mülakatlar koronadan dolayı 5 ay kadar ertelenmiş. Marttan önce mülakatları yapacaklarını sanmıyorum açıkçası
-
Kurumu arayan oldu mu arkadaşlar ?
-
03124152055 den aradım. Mülakat tarihi ve İstanbul-Ankara hakkında hiçbir bilgi alamadım arkadaşlar. Rtük'ün HES koduyla yaptığı mülakatı dedim. Onlar az kişi olduğu için yapmıştır dedi. Online düşünüyor musunuz diye sordum onu da düşünmoruz dedi. Kalın sağlıcakla.
-
@ehl-i-vukuf sağolun hocam