2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@maybe_oneday evet.ben direk cikardim
-
@maybe_oneday Başta maskeyi çıkarabilirsiniz dediler. Çenemin altına almıştım. Bir iki soru sonra isterseniz takabilirsiniz dediler, taktım. Takmasa mıydım acaba
-
@carpe-vita Ben haftaya Duy mülakatı var onun için sormuştum. Sizden önce giren aday mülakattan çıktıktan sonra ortamı dezenfekte etseler sorun olmaz ama vaka sayıları 30000'e dayandı malesef.
-
@maybe_oneday dogru dusunuyosunuz. cikarmayabiliyosunuz hocam.bana illa cikarin demediler kendim cikardim
-
@beirutde Hocam cevabınız rahatlattı gerçekten evde kronik hastamız var.
-
@maybe_oneday kardeşim banaa da zorla takdirmislardi. Merak etme
-
Maske konusunu sorun yapmayın arkadaşlar. ben de maskeyle girdim maskeni çıkarabilisin dediler. Çıkartıp ceketimin cebine koydum. 5 10 dakka sonra maskeni takabilirsin dediler taktim. Maskeden ziyade bence hazine ve maliye bakanlığının ayrılması konuşuluyor. Bize etkisi ne olur bunu konuşmak lazım. Söylenene göre lütfi elvan hazine bakanı naci ağbal da maliye bakanı olarak devam edecek. Sonuç olarak hazine ve maliye uzmanlığı diye bir unvan kalmayacak. Bu alımı ne şekilde etkiler sizce? Alım ne şekilde olur? Mülakatlar yapılmasaydı iptal bile olabilirdi bence.
-
@frustration inşallah biz girene kadar degisiklik olmaz:)
-
https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2021/03/500-MUY-LISTE.pdf
Açıklanan listenin ismine bakarsak sanki bir ipucu var hocam ama nasıl planlandı acaba ben de merak ediyorum.
-
Şu hazine ve maliye bakanlığı ayrılıyor vs gibi dedikodularla ilgili kurum içinden direkt bilgi alabilecek arkadaşlar illaki vardır. Olur da bilgi alabilen arkadaş paylaşırsa çok mutlu oluruz.
-
@mutlakbutlan muy liste diyor ama girince baslik hazine ve maliye degil mi hocam
-
@beirutde Evet hocam içine girince iş değişiyor ismine bakarak kendimce yorumladım aslında
-
@mutlakbutlan Sanki Merkez Uzman Yardımcılığı anlamına gelecek bir kısaltma gibi gelmişti bana da hocam
-
@mutlakbutlan dikkat etmemiştim. Muy olması acaba dedirtiyor
-
Arkadaşlar memurun yazdığı dosya adından çıkarım yapılır mı ya
-
olsun nerden ne çikcagi belli olmaz:)
-
Unvanlara takılmamak lazım. Zira bu alım ilana çıktığında Hazine ve Maliye Uzman yrd olarak açıldı. Alım yine bu unvanda olur. Eğer bakanlıklar ayrılırsa da sonrasında unvan değişikliği yapılır. Bakanlıkların birleştirilmesi sürecinde de bunlar oldu örneğin ekonomi bakanlığı dış ticaret uzmanları gümrük ve ticaretin gümrük ve ticaret uzman yardımcılarının hepsi birden ticaret uzmanı olarak birleşti. Hayırlısıyla başarılı olalım da unvan çok da önemli değil
-
@kamucubey ayrıca bu gece ya da yarın gece resmi gazeteyi gözlemek lazım. Bakanlık bölünürse orada CB Kararnamesi olarak karşımıza çıkacaktır.
-
Dosya adının muy olmasını maliye tarafının işgüzarlığı olarak görüyorum Personel gm maliye tarafında, bu yüzden muy yazmışlardır.
Maliyeciler cidden garip, birleşme sonrasında da anında unvanları tüm mecralarda hazine ve maliye uzmanı / yardımcısı yaptılar ama hazine tarafında "ve maliye" yi eklemeyen çok kişi olduğunu biliyorum.
-
Arkadaşlar erken mi olur sizce hafiften aramaya başlasak mı mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair?