2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@avemim, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar erken mi olur sizce hafiften aramaya başlasak mı mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair?
kimse niye aradnz diye size kizmaz arayin
-
kurumun sonuçları açıklaması birçok sınav için birçok adayın önünü açacakatır. ydsli 500 kişi aradan çıkacak, düşünsenize. umarım erkenden açıklarlar.
-
Arkadaşlar arayalım bence. Kimse bir şey diyemez.
-
En azından bir hafta geçmeli diye düşünüyorum. Mülakatlar 2 gün önce bitti.
-
Covidden dolayı giremeyen arkadaşlar olabilir. Mülakatları tam olarak bittiği söylenemez.
-
@yunus1059 bu konu hakkında emin miyiz? forumda covid19 nedeniyle ileri bir mülakat tarihi verilen arkadaşım var mı? varsa kendisine verilen tarihi açıklayabilirse seviniriz.
-
Silinmiştir
-
Mülâkat sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili bir şeyler duyan var mı , arkadaşlar ?
-
@gözde-0 bir şey duymadım ama en az 2 ayı var diye düşünüyorum. Daha önceki alımlara bakarsak. Bir de bunda sayı biraz da fazla. Bir de bakanlığın bölünmesine yönelik bir çalışma da varsa daha olumsuz etkileyebilir
-
@gözde-0, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Anladım hocam , teşekkürler ...
-
@bytheodoras hocam iyi bir kurum alım açtığında misal cb başkanlıkları o aradan çıkan arkadaşlar yeniden araya kaynıyor
-
Atamalar eylülde olacak diyen bir arkadaş vardı. Eminim o bir şeyler duymuştur. Burayı okuyorsa yazarsa çok makbule geçer.
-
@michaelcorleone duy sesimizi üstad
-
@frustration Hocam 2 ay çok değil mi? Neticede kısıtlamalar kalkar kalmaz mülakatları yaptılar bence 1 ay içinde açıklanacaktır.
-
@gpale evet ya yeni kurulan başkanlıklara mesela CB idari işler başkanlığı, finans ofisi falan kariyer sınıfı memur alınmayacak mı acaba?
-
@önemli arkadaş speaking iyi yapanlar öncelikli olacak demişti ama bazılarına ingilizce konuşturmadılar bile bakalım diğerleri ne olacak beklemedeyiz
-
Arkadaslar cok soran olmustur ama mulakatlarin aciklanma tarihi ile atamalarin oldugu tarih arasinda ne kadar sure vardi onceki alimda?
-
@milanese önceki alimin sayfasinda biraz gezindim de. eylulde sonuclar aciklanmis sanirim. kasimda işe baslayanları okudum.1.5 -2 ay suruyo sanirim
-
@kamucubey bu sorunun cevabını bilmeyi ben de isterim inanın
-
Şu anda kabine revizyonu gündemde olduğu için sadece bu alım özelinde değil bütün alımlar özelinde bir ihtiyatlılık söz konusu olabilir. O yüzden kurumun konjonktüre göre atacağı adımları şu an için kestirmek güç. Zira geçen ay ile bu ay arasında taktir edersiniz ki çok şey oldu. Bilhassa mb başkanı değişimi, kur oynaklığı ve olası bakanlık bölünmeleri gündemi komple değiştirdi. Malum pandemi oranları da süreci etkileyecektir ki etkiliyor da. Öncelikli olarak mülakat sonuçlarının bir an evvel açıklanması için kurum ile iletişime geçmekte fayda var diye düşünüyorum.