2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@önemli Müsteşarlık olmak zorunda mı?
-
@önemli müsteşarlık diye bir şey kalmadı
-
Valla garip hazine maliye ayrilcaksa niye birlesti naci agbal bakan olarak atanacaksa neden tcmb baskani olarak atandi.
-
@shepherd @nasipinshe müsteşarlık derken genel müdürlük vs diye demem gerekiyordu. Doğru müsteşarlık kaldırıldı. Müsteşarlık olmak zorunda değil de hazine ve maliye birleşirken mahfi hoca dünyada böyle bir bakanlık olan başka ülke yok diyordu. Bunu eaki bir hazine mensubu olarak söylemişti. Açıkçası shepherdcan zorunda olup olmamasını sen daha iyi bilirsin.
-
@önemli tamam kanka idare hukuku profusun en iyi sen biliyon idareyi..
-
@schossow99 mahfi eğilmez’i referans gösterdim. Böyle atarlı pembe kazaklı sipere yatmış ergen gibi konuşursan kamuda seni tokat manyağı yaparlar haberin olsun. Üstadlar senin gibileri almaz ama olur da alırlarsa her gün hüngür hüngür ağlarsın öz abim içişlerinde uzman onun anlattığına göre konuşuyorum.
-
seviye yerlerde
-
@beirutde bana yazan adamın iletilerini bir okusana her başlıkta herkesi kışkırtıyor. Böyle adamlara eyvallah mı edelim ne yapalım? Zaten gerginlik artıyor çünkü rekabet artıyor. Bir de böyle adamlarla uğraşmak sinir bozucu oluyor. Biraz fazla çıkışmışım ama “kanka, prof” vs gibi konuşacak samimiyete girmeseymiş.
-
selamlar arkadaşlar kaç kişiye istanbul mu ankara mı diye sorduklarına dair bir fikriniz var mı bu sorunun sorulması bir belirteç olabilir mi ben 5.komisyonda mülakata girdim ve bana sorulmadı acaba komisyondan komisyona değişen bir soru mudur?
-
@makeyourchoice, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
selamlar arkadaşlar kaç kişiye istanbul mu ankara mı diye sorduklarına dair bir fikriniz var mı bu sorunun sorulması bir belirteç olabilir mi ben 5.komisyonda mülakata girdim ve bana sorulmadı acaba komisyondan komisyona değişen bir soru mudur?
- komisyonda mülakata girip istanbul mu ankara mı diye sorulan birileri var mı?
-
@makeyourchoice Hocam ben de 5. Komisyonda girdim bana da o soruyu sormadılar. Fakat bakanlık birimlerini inceledim mi diye sordular. Nerede çalışmak istersin diye sordular.
-
@makeyourchoice 5.komisyonda girmedim fakat bu soru bana da soruldu ama bütün komisyonların tarzı ve mülakatların gidişatı çok öznel olduğu için bu tarz sorulari bi belirteç olarak değerlendirip de sonuçlar açiklanmadan kendinizi daraltmamanız gerekir bence
-
@hygge ben de farkli bir komisyondaydım.bana da soruldu fakat katilıyorum hocama. genel geçer sorular bunlar
-
@makeyourchoice bende 5. Grupta girdim. Ankara istanbul sorulmadı. Sadece birimleri incelediniz mi? Hangi birimde çalışmak isterdiniz ve neden diye soruldu
-
@makeyourchoice bana da bu alım istanbul için, nasıl gideceksin dediler sadece. ben de bu soruların bir belirteç olmadığını düşünüyorum.
-
Ben de bi belirleyiciligi oldugunu dusunmuyorum. Birimleri inceledin mi dediler ne birimlerimiz var sonra hangisinde calismak istersin soyledim ankara istanbul sorun olur mu vs dediler ama daha alan sorularina gecmeden sordular bunlari ingilizce de konusmamistik henuz. yani siradan sorular bence
-
Arkadaslar kurumici alıma dur demek icin forumdaki linkten ulaşabilirsiniz. Buna dur demezsek alım falan göremeyiz başka yakin zamanda. Dava yoluyla hakkımızı gere alacaz inşallah birlik olmazsak daha çok hakkımız yenir.
-
@makeyourchoice bana da sormadılar
-
ben sordum. nerede görev verilirse orası olacakmış
-
Bu mülakatta maskeyi çıkarıp çıkarmamak tercihe mi bırakıldı ?