2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Duyum veren insanları pişman etmeyin. İnsanlar yardımcı olmak için duydukları şeyi paylaşıyorlar. Kimse sizi inanmaya zorlamıyor. Tıpkı futboldaki transfer haberi gibi bu işler. Milleti zan altına sokmayın, pişman etmeyin.
-
Kimse kimseyi zan altına sokmuyor hocam. Yüzlerce insan oturduk gelecek planları yapmak için mülakatların açıklanmasını bekliyoruz. Kaldı ki HMUY alımı son yılların belki de GUY hariç en yüklü alımlarından birisi. Haliyle yeni mezunlar da bekliyor, yaş haddine takılacak olanlar da bekliyor, umudunu yitirenler de bekliyor açıklanmasını. Birileri çıkıp aldığım duyuma göre cumaya kadar açıklanacak deyince insanlar heyecanlanıp kaynağını soruyor. Duyumu aldın da kimden aldın, kurumun çaycısından mı aldın, amcaoğlundan mı aldın yoksa personel genel müdürlüğünden birilerinden mi aldın diye merak ediyor insanlar. Tutup da bize isim ver bir de biz arayıp soralım demiyorlar.
-
@lafz amaç duyum paylaşan insanları pişman etmek değil. ama kaynağı sormak da hakkımız. arkadaşın biri kurumu aradım henüz bir bilgi yok ne zaman açıklanacağına dair derken duyumcu arkadaşların kaynak paylaşmadan adayları beklentiye sokması ne derece mantıklı? mülakata giren arkadaşlar heyecanla bekliyorlar, yds puanı olmayan arkadaşlar da yds puanı olan yüzlerce kişinin yerleşmesi ile şanslarının diğer alımlarda biraz daha artacağını düşünerek onlar da heyecanla bekliyor. kaynak soran arkadaşları pişman etmeyin lütfen.
-
@srdrflz watsap grubunda bakanlıktan bir müfettişe teyit ettirdik yazmışlardı duyumu.
Akşama kadar beklemekte yarar var. Umarım duyum gerçektir.
-
@buzdevrisid kaynak için teşekkürler.
-
Bakanlığın sitesini bir süredir takip ediyorum. Duyuruları açıklamaları genelde mesai sonuna doğru yayınlıyorlar. Bugün sonuna kadar ümit var yani
-
istanbulda vmy olan arkadaşıma bakanlık merkezde bir tanıdığının olup olmadığını sordum. özel kalemde bir tanıdığı varmış. gün içerisinde ona sorup aldığı bilgiyi benimle paylaşacak. haberdar ederim.
-
@srdrflz hocam haber geldi mi?
-
@dünyadanuzak henüz gelmedi.
-
@srdrflz Var mı gelişme hocam?
-
Bugün açıklanacak gibi gözükmüyor
-
@sagropa arkadaşa mesaj attım geri dönüş yapmadı.
-
Bugün bişey olmayacak gibi. Durumlarını paylaşan arkadaşlar sağolsun. Yeni duyumları olanlar olursa haberlerini bekliyoruz
-
Bugün de es geçtik, hayırlısı..
-
arkadaşım arkadaşına ulaşamamış. geri dönmesini bekliyor.
-
Umarim herkes istedigi kuruma hayirlisiyla girer. Yazdiklarim duyum vs degil sadece tahminimdir ve yakin tarihte aciklanmacagini veyahut kontrolor sonuclariyla birlikte aciklanacagini dusunuyorum. Sinav esnasinda bizlere hazine uzman yardimcilari ile egitimde ayni fakultede olacagimiz soylendi basarili olursak ve ayrica kontrolor mulakatinda cogu kisi bu listede de mevcut, kurulda bunun farkinda.
-
@raif-efendi Kontrolör mülakatı ne zaman yapıldı ve ne zaman sonuçlanması bekleniyor?:)
-
@vamos son mülakat 16 nisan.
-
O zaman bayram arefesi diyelim mi hocam
-
O zaman bayram arefesi diyebilir miyiz hocam