2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaslar merhaba gecen sene yazilanlara bakiyodum guvenlik sorusturmasi da yapmislar o yuzden de uzun surmustur belki artik guvenlik sorusturmasi yapiliyo mu veya mulakat sonuclaro aciklandiktan sonra mi yapiliyo sorusturma
-
Bakanlığı aradım, telefonla bilgi veremiyoruz, şu anda elimizde bir tarih de yok zaten diye cevap verdiler.
-
@kripto1903 değilmiş. Bu günlük mesaiyi bitirelim. Yarın sabah başlarız yine mesaiye
-
@buzdevrisid yarın ola hayrola
-
@muzmin görüşmeye gittiniz mi acaba?
-
Merhaba,
yanıma arkadaş bulamadığım için gitmedim arkadaşlar, yine de tek gitmem mümkün mü acaba diye telefonla aradım önce ilgili birisiyle görüşebilir miyim diye, mülakat sonucuyla ilgili gelişmelerin komisyonların takdirinde olduğunu ve personel genel müdürlüğünde muhattap bulamayacağım söylendi.
-
Merhaba,
Açıklama tarihi ile ilgili bir bilgi edindim fakat spekülasyon olmasın diye direkt buraya yazmıyorum. İçiniz ferah olsun kısa zamanda açıklanıyor. -
@michaelcorleone Daha önceki iletinizde neden “Eylül” demiştiniz, onu öğrenebilir miyiz hocam?
-
@vamos dostum sonuç açıklama ile atamaların gerçekleşmesi farklı şeyler.
-
@michaelcorleone en azından önümüzdeki iki hafta içinde mi onu söyleseniz
-
@michaelcorleone Sonuç kısa zamanda açıklanıp atama Eylül’ü bulabilir yani?
-
@carpe-vita en azindan bu hafta icinde mi desek daha iyi:)
-
@beirutde Bilerek iki hafta dedim hocam. Bu hafta mı diye sorsam "spekülasyon olur söyleyemem" deme ihtimali ve yanılma olasılığı daha yüksek olacaktı
-
@michaelcorleone hocam spekülasyon olmaz. Adı üstünde duyum zaten kesin birşey değil. Herkes bunu biliyor. Bizimle paylaşıp merakımızı giderin lütfen.
-
@vamos bana Eylül ayı denmesinin sebebi pandemi koşulları. Kaldı ki bu daha öncesi de olabilir, sonuç olarak her edinilen bilgi yüzde yüz bir kesinlik taşımıyor. Geçmiş yıllardaki bazı çok sayılı alım süreçleri de benzer şekilde işlemiş. Bknz: Dguy. Temennimiz tabi ki de olabildiğince erken olması. Foruma bazen edinilen bir bilgiyi aktarmaktan çekiniyorum. Çünkü çok fazla çarpıtma oluyor ve konunun özünden uzaklaşıyoruz. Sanki süreci biz idare ediyoruz ve bilerek açıklamıyoruz, atamıyoruz gibi:)
-
@michaelcorleone güvenlik soruşturmaları yapıldı mı hocam, yoksa sonuçlar aciklandiktan sonra mı yapılıyor bilginiz var mı
-
@beirutde Mülakatlar açıklanmadan yapılıyor diye biliyorum ben hocam, daha sonra müktesep hak sözkonusu olmasın diye.
-
@muzmin anladım hocam teşekkür ederim
-
@muzmin bende sonra yapılıyor diye biliyorum hocam emin misiniz ?
-
@deen değilim :)) olabilir hocam, tam bilgim yok onunla ilgili ama önce yapılıyor diye biliyorum