2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Mülakat tarihi müfettişlik yazılı sınav sonuçlarıyla beraber aciklanabilir belki oda ertelendi zaten yakın zamanda olmaz gibi duruyor.
-
@platypus neyse
-
@beirutde lafım size bile değildi ama dediğinizde haklısınız. Polemik sever tipler yüzünden bu sayfadan soğuyor insan. İnşallah en kısa zamanda alımlar gerçekleşir. Not: Sayfa 56'daki sen abdulhamiti savundun düzeyi polemiğinizden sonra benim size gücüm yetmeyeceğini anladım hocam. Kusura bakmayın eğer yanlışım varsa. Siz kesinlikle en ve tek haklısınız.
-
@doriangray hahaah güldürdünüz hocam sağolunallah da sizi güldürsün
-
Rtuk uzmanlığı mi sizce hmuy mu?
-
@sonilanbukucu hocam ıkısı cok farklı ya neye göre sordunuz
-
@doriangray çıkar göster vur masaya hayır savunmadım D:D:D:D
-
Iyi aksamlar mulakatlardan basarili olursak hangi birimlerde calisacagimiz belli mi tercih yapabilecek miyiz ?
-
@ademsmith tercih yaptırmazlar tabiki , kendileri atarlar
-
@hpolitics genel çerçeve olarak söyleseniz ? Hangisini tercih edersiniz.
-
Bakanlığı arayan arkadaşlar, hangi numaradan ulaştınız yardımcı olabilir misiniz? 2 Gündür arıyorum aralıksız ve bir türlü cevap veren olmuyor
-
-
Zaten belli değildi ki belli olmayan tarihi belli olmayan bir tarihe ertelemişler.
-
Bir gelişme var mı? Mart'a kadar bütün süreç sonuçlanır mı?
-
arakdaşlar online yds için hangi kursu tavsiye edersiniz tecrubeli arkdslar bilgi verirse cok sevinirim
-
@rabia89 ankara akindil ve amerikan exam iyidir. tabi artık birçok online eğitim iyi diyebileceğim nitelikte. ama kaynak olarak akındil yds 2000 soru ve els grammer fasikülleri birde more to read odtü kaynakları etkili olur. yds ne kadar ekmek o kadar köftedir.
-
@rabia89 hem online eğitim hem de kaynak kitap olarak Modadil'den daha iyisinin olmadığını düşünüyorum, ekstra tavsiye olarak Hüseyin Demirtaş'ın youtube kanalına bakmanızı tavsiye ediyorum.
-
@rabia89 temeliniz varsa çıkmış soruları çözseniz de ekmeğini yersiniz
-
Mülakat tarihleri ile ilgili bir bilgisi olan var mı, arayıp sormuyoruz diye harcamasınlar ilanı
-
Bir an önce yapılır umarım. Mülakatın yapılması Şubat'ta mümkün müdür?