2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
silinmiştir
-
@uvyx eğitilmezsin:(
-
@uvyx keske bunu bildik diye alsalar :)) alan sorulari kesinkes daha belirleyicidir bu bir gercek, kendimizi ona göre tartalim bence
-
@uvyx sen bu alımda sözlü sınav listesinde bile yoksun neden sürekli bu başlıktasın
-
Hahahajs nerden biliyorsun ki olup olmadığımı
-
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün iktisattan girdim. Diğer arkadaşların anlattığı gibiydi benimki de. İktisat ve maliyeden soru geldi. Komisyondakiler güler yüzlüydü. Yardımcı oluyorlar. İngilizcede bana kendini 10 yıl sonra nerede görüyorsun, neden burada çalışmak istiyorsun, kendini tanıtır mısın gibi sorular soruldu. Alan soruları yapılabilecek sorulardı. En büyük sıkıntı heyecan. Ben anlamadığım bir şekilde çok heyecanlandım ve doğal olarak bu beni olumsuz etkiledi. Bunu yenenlerin mülakatının iyi geçeceğini düşünüyorum. Gelecek günlerde girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@uvyx günün 24 saati bu sitedesin, merkez bankası sınavı forumunda yazılıdan 50 puan alan adayları mülakatta elemeleri lazım yazmıştın özelden sana merkez bankası sınavına hangi oturumdan girdiğini sordum günler önce hala yanıtlamadın belli ki o sınava da girmedin, yds isteyen kadroların başlıklarına yazıp insanların moralini bozmaktan vazgeç artık 2 ay deneme çözsen alırsın 70 yds puanı
-
Sınav sonucumu atayım mı inanacaksan, özelden mesajını görmedim
-
@uvyx tabi atabilirsiniz bekliyorum sonucunuzu
-
@mvpk çok teşekkürler. ekonometri sormadılar dimi hocam?
-
@tb Yok hocam bana ekonometri sorulmadı.
-
Ben de bugun isletmeden girdim komisyon guleryuzluydu tikandigim yerde cok ustelemediler. Mulakat verdiginiz cevaplara gore sekilleniyo ingilizce yurtdisi nasildi falan gibisinden sorular sordular. Brn biraz heyecanliydim sesim titredi falan umarim herkes hakkinda hayirlisi olur
-
@hygge çok haklısınız. İlk günlerde giren arkadaşlar adına haksız rekabete neden olacak türden paylaşımlar soruların açık açık paylaşılması uygun değil. üstelik bunu alican dovletov hoca hesabında tek tek soruları paylaşarak ilk gün giren arkadaşların hakkına giriyor. mülakat sürecinde daha genel bilgiler paylaşılıp, mülakat sonrasında daha sonraki alımlarda girecek arkadaşlara yardımcı olunması açısından paylaşılabilir. ancak şuan bunu paylaşmak daha önce giren arkadaşların hakkına girmektir. yazılı sınav sorularının paylaşılmasından farksızdır. hak edenin kazanacağı bir süreç olur umarım. çünkü bu şekilde alican hocanın paylaşımları gibi paylaşımlar çalışan emek veren insanların emeğini, çalışmadan bir kaç soruya bakarak geçecek insanlara vererek heba etmekte.
-
dersane hocaları kendi reklamını yapmak için nasıl böyle bir adaletsizlik yaratıyorlar akıl almıyor. hakkını yedirmek istemeyen arkadaşlar gönderileri şikayet ederse iyi olur.
-
@fair Elimdeki 4T yayınevi iktisat kitapları arkasında "Emek hırsızlığıyla meslek sahibi olunmaz. Hak yiyerek sınava girmeyiniz." diye bir yazı yazıyor çok haklılar ama çok da merak ettim acaba aynı yayınevinden çıkma olan Alican Beyin muhasebe kitapları arkasında da aynı yazı yazıyor mu. Yazıyorsa kitaptan kendi emeğinin karşılığı olan hak ettiği karı bizim sayemizde güle oynaya elde ederken yine hakkımıza girmenin etik ve gururlu bi davranış olduğunu nasıl düşünüyor ve bunu nasıl utanmadan kamusal bi alanda yayınlayabiliyor. Dilerim herkes kendi emeğinin ve kalbinin ekmeğini yer bu süreçte.
-
Arkadaslar size mulakat aciklanma tarihleri ile ilgili bir sey soylediler mi? Bana bi sorun falan var mi diye sordular ama heyecandan soylemedim ben.
-
@ademsmith forumda daha önce biri yorum yapmıştı. eylülde atamalar olacak demişti. doğruysa ki mülakat tarihleri konusunda haklı çıkmıştı. o yüzden erken açıklanmasını beklemiyorum. böyle bir yorum olmasa da erken açıklanmasını beklemezdim.
-
@platypus mülakatları farklı komisyonlara bölerek süreci hızlandırmış gibiler. Bence sonuç açıklama ve atama işlemlerini de çok uzatmayacaklardır. Ben yazı bulmaz diye tahmin ediyorum. (Bir duyum ya da bilgim yok, sadece tahmin ve ümit)
-
@pphmuy inşallah dediğiniz gibi olur
-
@pphmuy inşallah dediğiniz gibi olur hocam