2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@srdrflz hocam duyumları ben paylaşmadım ben de burda yazılanlardan hareketle konuşuyorum
-
kurumu aradigimda bize komisyondan yazi geldiginde ayni gun yayinliyoruz, henuz yazi gelmedi dediler, ne zaman gelecegiyle ilgili bilgileri de yokmus. iyi aksamlar herkese hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@agops
ticaret denetmenlikte bir arkadaşa henüz gelişme yok dedikten yarım saat sonra sonuçları açıkladılar hocam farklı kurumlarda da benzer şeyler oldu. açıklanabilir. -
evet aciklanabilir tabii ben guncel bilgi olarak paylasmak istedim.
-
Sayfayı yenilemeye başlayalım mı yoksa daha erken mi
-
Bugün açıklansa bile öğleden sonra olur bence.
-
Yarına kadar açıklanması duyumu alınan, 600den fazla kişinin beklediği bir mülakat süreci için burası aşırı sessiz değil mi
-
@siyaset-bilimci herkes nefesleri tuttu. 24 saat boyunca böyle tutulu beklicez.
watsap grubu bile ilginç bir şekilde sessiz. Orda da yazan herkes neredeyse aynı şeyleri hissediyor.
-
@siyaset-bilimci açıkçası sınavları en hızlı açıklayan içişleri bakanlığı bile 1 ay sonra açıklarken bunun bu kadar kısa sürede açıklanması bana pek gerçekçi gelmedi ama inşallah açıklanır da belirsizlikten kurtuluruz
-
@mm0660 hocam evet içişleri bu konuda bir numara fakat onun dışında da hızlı açıklayan kurumlar var. Mesela RTÜK 15-20 gün gibi bir sürede açıklamıştı. Ya da MGK en son alımını 4 günde açıklamış
-
Kac kisi alinir tahmini olan var mi ?
Ben 250 yi anca buluruz diye dusunuyorum.
-
Benim bir tahminim yok ama burada yeni bina açılacağı ve daha çok kişiye ihtiyaç olabileceği söylenmişti. Umarım öyle olur.
-
@audit neden 500ü doldurmasınlar ki?
-
Sadece benim girdiğim gün o kadar çok kişi gelmemişti ki görevli memur "noldu bu çocuklara ya nazar mı değdi" tarzında bişey söylemişti. Toplamda belki 500 kişi anca girdi mülakata, bu durumda giren herkesi almaları lazım bu yüzden ben de 250 civarında kalacağını düşünüyorum şahsen
-
@siyaset-bilimci böyle güzel bir kadroya kim başvurup gelmemezlik yapar ki demek ki daha iyi yerlere yerleşenler var ️
-
@siyaset-bilimci Mülakat öncesi ön eleme hem kpss puanı hem de yds puanı istenerek yapılıyor. Bu nedenle elemeyi geçen bu kadar kişi varken açılan kadronun yarısını elemezler diye düşünüyorum.
-
İstanbul faktörü çok önemli ya, şahsen ben de olumlu olsa ve Ankara olsa göbek atarım. Acaba o neye göre belirlencek ve il bilgisi de sonuç listesinde yer alacak mı
-
İstanbul faktörü çok önemli ya, şahsen ben de olumlu olsa ve Ankara olsa göbek atarım. Acaba o neye göre belirlencek ve il bilgisi de sonuç listesinde yer alacak mı
-
@kamucubey ben de bunu merak ediyorum. sizce istanbul isteyen aday sayısı az mı olur? istanbul tercih edeni direkt gönderirler mi bilginiz var mı?
-
@tb nasıl yani? bununla ilgili tercih mi yapıldı ya da tercih mi yapılacak?