2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@michaelcorleone kısa zaman cok muğlak bir ifade hocam ne kadar kısa ?
-
T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Sınav Hizmetleri Şubesi
Adres : Devlet Mahallesi Dikmen Caddesi No: 12 D-E Blok Kat:3 No:307 Çankaya / ANKARA
Telefon : (312) 415 20 54 - (312) 415 20 55
E-posta : pergensinav@hmb.gov.trAramak veya mail göndermek isteyenlere.
-
@michaelcorleone hocam bari bu hafta mı onu söyleseniz de eziyet çekmesek cumaya kadar:)
-
Baba evlatlarına tüyo ver baba.
-
@beirutde güvenlik soruşturması sadece kanunda yazılan belli kişiler için yapılacak arşiv araştırmasına girecek memuriyete ilk defa ve yeniden atananlar sadece
-
Birisi buraya kontrolörlük ile birlikte açıklanacak diye tahmin ediyorum demişti. Ben de öyle bir şeyler duydum eğer ki bakanlıkların bölünmesi, bakan değişirse vs. değişiklikler olmazsa
-
@mm0660 Mantıklı aslında 2 listede olan adayların sonradan git gel yapmalarını engellemek için olabilir. Stajyer kontrolörlük mülakatları cuma bitiyor en iyi ihtimalle haftaya açıklanır o zaman bu mantıkla hesaplarsak.
-
@avemim geçen sene 1 ay içerisinde açıklanmış kontrolörlük. Pandemi koşulları da geçen yıla benzer halde şu an. Bu durumda bence en fazla 1 ay içerisinde açıklanır diye düşünüyorum.
-
@mm0660 naptın hocam ya. 10 15 kisilik alim icin 300 400 kisinin sonucunu bekletceklerini sanmam.yani inşallah diyim yine belli olmaz:)
-
yine biri kaynaksız bir duyum paylaştı ve spekülasyon olmasın deyip spekülasyona yol açarak kayıplara karıştı.
-
@beirutde eğitimi aynı yerde alacaklar gibisinden bir şey demişti o yüzden mantıklı geldi bana da ama belli olmaz tabi inşallah haftaya acıklanır
-
@mm0660 kontolörler ve müfettişler eğitim belli bölümünü bir arada alsa tamam da, uzmam yrd şle nasıl bağlantı kurdular anlayamadım.. ben sonuçlarının ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Bi duyumum da yok ama bugünkü kısıtlama kararlarına göre sürecin işleyeceğini düşünüyorum. Seyahat yasağı, kamu personeli ile ilgili kısıtlamalar gelirse uzar bence -
@pphmuy büyük ihtimalle şöyle bakanlıklar ayrılırsa hazine kanadına gidecek olan uzman yardımcıları ile kontrolörler ortak eğitim alacak
-
Kamuda dönüşümlü çalışmaya geçilmiş galiba. Geçmiş olsun
-
@lafz evet beklemeye devam 2 hafts daha
-
@michaelcorleone kamuda dönüşümlü çalışma modeli mülakat açıklanma tarihini etkiler mi?
-
umarım etkilenmez keşke sonuçları hızlı açıklasalar da kazananlar mülakat beklediklerinden, başvurduklarından feragat edebilse bir an önce, sadece bunun için bile hızlı açıklanmalı ki başka insanların önü açılsın. çalışma saatleri 2 saat kısaldı diye bu süreçler etkilenecekse de bir şey söylemek istemiyorum gerçekten. zira dönüşümlü olsa bile dönüşümlü olarak kuruma gitmeyen arkadaşlarım evden de harıl harıl çalışıyorlar. Sadece mekan değiştirmiyorlar.
-
15 20 kişi olsa belki çok üstünde durmaz açıklarlar ama sayı fazla bi sayı, dolayısıyla tam mesaiye geçmeden açıklanmaz diye düşünüyorum ben.. muhtemelen geçen seneki gibi olur.. yasaklar ne zaman kalkarsa ozaman açıklarlar bence
-
@pphmuy hocam merak ettiğimden soruyorum. çalışılan mesai saatiyle sonuç açıklamayla ne gibi bir alakası olabilir. yoksa bahaneye mi bakılıyor
-
@pphmuy keşke açıklansa da kazandıysak işbaşı yasaklardan sonraya kalsa...