2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Forumda çevrimiçiyiz. Bekliyoruz.
-
Şuanda bana gelen bilgiye göre sonuçlar bugün açıklanacak herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun...( İçerden alınan bilgidir elçiye zeval olmaz ben bana gelen bilgiyi aktardım inşallah açıklanır )
-
@qqqqq açıklanırsa heykeliniz dikilir
-
Zamanında Duy için aynı gün açıklanacağı hakkında söylemiştin hocam, o gün açıklanmıştı. Bu da doğru çıkar inşallah. Teşekkürler bilgilendirme için.
-
@qqqqq hocam defterdarlık hakkında bilginiz var mı?
-
Lütfen o gün bugün olsun. Çünkü lütfen Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
-
@qqqqq hocam DUY la ilgili bir duyumunuz olursa veya onu da sorarsanız lütfen duy sayfasında paylaşır mısınız.
-
@qqqqq, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Şuanda bana gelen bilgiye göre sonuçlar bugün açıklanacak herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun...( İçerden alınan bilgidir elçiye zeval olmaz ben bana gelen bilgiyi aktardım inşallah açıklanır )
kurumu arayan var mi ? ben aradim bugun aciklama yok bosuna beklemeyin dedi
-
@cnkmo26 o telefona çikanlarin dedikleri ne zaman dogru cikmis:)
-
Duyumsuz kalmak da zor, duyumun fazlası da kime inanalım
-
@cnkmo26 arkadaşın iletileri hep yarın açıklanıyor bugun açıklanıyor vs vs bakın profile aldanmayın bence haftaya cuma kontrolörlükle beraber açıklanır.
-
@filyasyoncu kontrolörlük hemen açıklayacak mıymıs sordunuz mu?
-
@sinapsis benimkisi de tamamen tahmin , bi yeri arayıp sormadım, fakat sonuçları 1 haftada açıkladılar , mülakatı da fazla bekletmezler diye düşünüyorum.
-
@filyasyoncu anladım hocam sağolun
-
@filyasyoncu hocam o arkadaş il göç zamanı duyum almış yarın açıklanacak diye gecesine açıklanmış ama ????
-
@filyasyoncu baktım da arkadaşın il göçte ikinci duyumu tutmuş burada da ikinci yazışı. Önlemez bi'umut loading...
-
@ücüncütekil bence sallamış şansına da o gece açıklanmış. Bilerek söylediğine artık inanmıyorum. Arkadaş kusura bakmasın ama
-
her şeye inanıyoruz diye arkadaşlar eğleniyo bence. mesai bitimini bekleyelim yine de sallamak için veya totem yapalım herkes duyumculara sallasın
-
@sociallymind ilk duyumunda yakında açıklanacak demiş , bir de açıklandığı gün yazmıs ve açıklanmış. tesadüf değil gibi.
yani ilk duyumunda kesinlik yok açıklanmadan 5 gün önce yazmış o duyumda doğru sayılıyor arkadaşın -
Yalan söyleyecek olsa mesai bitimine bu kadar yakın saatte yazmaz çok daha erken falan yazardı, insanlar beklentiye girsin daha çok üzülsün diye, ben böyle bir ithamda bulunmak istemiyorum açıklanmasa bile bence kendisine gelen ve inandığı şeyi paylaştı arkadaş.