2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ne demişler duyuma inanma duyumsuz da kalma.. eller f5 tuşunda bekliyoruz
-
Güvendiği sağlam kaynaktan duyumunu belirtiyor, arkadaşın art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Dünkü duyumlarla da örtüşüyor. Bakalım, dilerim söyledikleri gibi olur.
-
Önceden de yazmıştım son kez yazayım. Kontrolörlükle birlikte açıklanacak diye duydum ben geçen sene 1 ayda açıklanmış bu sene ne zaman olur bilemem 1 hafta da olabilir 1.5 ay da ama benim en son duyduğum bu eğer bir fikir değişikliği olmazsa.
-
@mm0660 kaynağınızın konumu ne?
-
@buzdevrisid bakanlıktan bir arkadaş
-
@qqqqq hocam aldığınız bilgi doğru çıkmayacak galiba
-
@beirutde Öyle görünüyor maalesef. Daha önceki mülakat sonuçları akşam açıklanmış mı ?
-
@sagropa 2019 da aciklanan guy basligina baktim da 19.40 civari aciklamislar..ama bi önceki hazine uzmanligi sabah aciklanmisti sanirim
-
@beirutde 100 kez sayfayı yeniledim hala da yeniliyorum. Duyum olsa bir dert olmasa bir dert.
-
Duyumcu arkadaşlar doğru/yanlış her duyumunuz için şahsım adına çok teşekkür ederim ama yanlış anlamazsanız en azından bir şeyler söyleseniz, yani "Evet arkadaşlar duyum hâlâ geçerli ya da bugün beklemeyin gelmeyecek vs". Biz de ona göre hareket etsek elimizde telefon sürekli beklemesek
-
Saygı değer arkadaşlar duyumum kurum içinden gelen bir bilgidir,bana bugün için açıklanacak dendi bilgi aldığım kişide bu şekilde bilgi aldığını söyledi,onun için beklemekten başka çaremiz yok, inşallah akşam açıklanır ,bende açıklanmasını temenni ediyorum,kafama göre sallayıp dalga geçecek , saygısızlık yapacak değilim,umarım en kısa zamanda açıklanır hepinize hayırlı iftarlar diliyorum....
-
@qqqqq cevap verdiğiniz için sağolun hocam
-
Bu saatten sonra gelir mi
-
Herkes kolpa arkadaş.. yok arkadaşım... yok müfettiş... yok bakanın kalemi... yok bakanın kağıdı, kulağı... herkes sallıyor. Yalanla da yaşanmaz. Kimse bir şey bilmiyor.
-
neyse artık gelmez, geçmiş olsun bir dahaki duyuma artık :'D
-
@platypus iki haftadır bu duyumlar yordu artık hocam:) boşuna beklentiye giriyoruz
-
Arkadaşlar bakandan duyum aldım. Cumartesi ve pazar açıklanmayacak beklemene gerek yok dedi. Ben seni ararım emrecim dedi. Ben de tamam bakanım dedim. Sonra biraz bakanlığa baskı yaptım kapattık.
-
ya abi hadi ya...duyum görmek istemeyen hmb duyuru sayfasına abi hadi ya...adı üstünde “DUYUM”... her mülakat aşamasında aynı muhabbetler...
-
@emrediyebiri bu duyum biraz olsun rahatlatti bizi cok sagolun hocam (haftaya cuma gunu bugun aciklanacak diye duyum paylasma sirasi bende cuma gorusmek uzere )
-
Dün forumda dolaşan "liste bakanda imzadaymış, yakında açıklanacak" iddiası üzerine bakanlık özel kalemde çalışan arkadaşı olan bir arkadaşıma meselenin aslını sordum var mı böyle bir şey diye. Arkadaşı "daha yazı gelmedi, ptesi msj at bakayım" demiş.