2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@filyasyoncu gelmeyenler de mi oluyor? Zaten 643 kişi vardı başvuran. İnşallah giren herkese şans doğar diyelim ozaman
-
hangi ilde-birimde çalışmayı tercih edersiniz gibi bi soru soruluyor mu?
-
Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Eşyalarınızı veya sırt çantanızı koyabileceğiniz bir yer var mıydı? Benim gibi tek başına şehir dışından gelecekler vardır illaki. -
İstanbul mu Ankara mi, hangi birimde çalışmayı istersiniz gibi isteğinizi ölçücek sorular tabiki vardı.
Eşyalarınızı da getirebilirsiniz, hemen kapının önüne eşyalarınızı bırakın diyorlar çünkü içeri telefon sokmak da yasak. -
@mvpk Var hocam. Lobi geniş, ferah. Valizinizle gelseniz bile olur. Odaya girmeden önce kapının yanında küçük masa var, çanta ve telefonu oraya bırakıyorsunuz.
-
Çok iyi o zaman. Ben de çantamı nereye koyacağım diye endişeleniyordum. Cevaplarınız için sağ olun.
-
Mülakat esnasında maskeyi çıkartıyor muyuz
-
sağolun hocam umarım hakkınızda hayırlısı olur
-
@kaimbey95 çıkartılıyor
-
@filyasyoncu teşekkür ederim.
-
Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun. Muhasebeden nasıl sorular geldiğini de anlatabilir misiniz. Son turda hızlı sorulan tek cevaplı sorular güncel mi geldi
-
iktisattan giren arkadaşlar ekonometri için ne soruldu?
-
Tecrübelerini aktaran tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. KAMU YÖNETİMİ bölümünden giren arkadaşlar var mı? Alan ağırlıklı mi geçiyor, güncel konulardan mi geliyor acaba?
-
@imece-ece Amin cümlemiz için inşallah.
-
@sociallymind temel kavramlar soruldu ben anlattıkça da yine temel kavramlarla alakalı sorular geldi
-
@gazili-0 teşekkür ederim cevabınız için
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin öncelikle kendi alanınızdan ve mutlaka maliyeden soruyorlar. Hızlı soru cevaplar ise genel kültür alanından. Ayrıntı veremeyeceğim ama yabancı dil soruları bana burada anlatılanlardan farklı geldi ona göre hazırlıklı olmanızda fayda var.
-
@clementine bölümünüz uluslararaşı ilişkiler mi
-
@clementine nasıl farklı? çeviri falan mı?
-
@clementine zannedersem bir kişi daha ekonomi hakkında soru sorulabiliyor dedi. Yanlış anlamadıysam tabi. Sanırım size de öyle denk geldi