2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beirutde Bu hafta açıklanır inşallah.
-
Bu hafta açıklanırsa atama eylülü bulmaz, atama eylülü bulacaksa bu hafta acıklanmaz. İki uçlu değnek misali
-
Aynen öyle, yine de olumlu ya da olumsuz bir an evvel öğreniriz inşallah.
-
@kamucubey en önemlisi önce şu kabine olayı bi belli olsaydı ona göre önümüzü görürdük
-
O atamanın Eylülü bulması olayına eğitim dahil mi? Yani Eylül diyen arkadaş eğitim bittikten sonra göreve başlamak Eylülü bulacak demek istemiş olabilir mi?
-
ben geçen hafta 1 hafta 10 günde açıklanacak diyen arkadaşa inanmak istiyorum.
Gerçi bu yazıyı yazmanızdan itibarenbir çok olay gerçekleşti. @adanali01. Eğer bir güncelleme olduysa bizimle paylaşır mısınız? -
@buzdevrisid alintiladiginiz kişinin geçmiş mesajlarından anladığım kadarıyla YDS puanı yok ve ilana basvuramamış. Tamamen troll amaçlı bir mesaj atmış ve şuan kendi kendine eğleniyor.
-
@kaleli umarım trollük değildir. Bayram öncesi açıklansa çok güzel olur
-
yani trollükse baya adi bir hareket. gün gelir hesap döner
-
@kaleli siz şakamızınız ben zaten belirttim benim başvurmadığını herkese soyledim sizlere diyende kabahat yani aciklanirmi aciklanmazmi bilmiyorum ben sadece duyduğumu dedim
-
Bende yakın zamanda açıklanabileceğini düşünüyorum. Arkadaşa yüklenmeyelim bir yerden duyup haber vermek maksadıyla söylemiştir
-
@adanali01 kimden duydunuz kurumda çalışan bir arkadaşınızdan falan mı?
-
@adanali01 kimden duydunuz hocam, meraktan ölüyor bu kadar insan.
-
İnsanları forumdan soğutacaksınız. En ufak bilgi kırıntısı duyan paylaşmaya çalışıyor belli ki. Didikleyip sıkıştırmanın anlamı nedir? Herkes her duyduğunu kimden duyduğunu söylemek mecburiyetinde değil. Herkes her duyduğuna da inanmak mecburiyetinde değil. İletişim sağlamayı bilgi paylaşmayı amaçlayan bir platformun böyle sıkıştırma platformu dedikodu kazanı haline getirilmemesi gerçekten güzel olur. Sevgilerimle.
-
@kalkınma, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İnsanları forumdan soğutacaksınız. En ufak bilgi kırıntısı duyan paylaşmaya çalışıyor belli ki. Didikleyip sıkıştırmanın anlamı nedir? Herkes her duyduğunu kimden duyduğunu söylemek mecburiyetinde değil. Herkes her duyduğuna da inanmak mecburiyetinde değil. İletişim sağlamayı bilgi paylaşmayı amaçlayan bir platformun böyle sıkıştırma platformu dedikodu kazanı haline getirilmemesi gerçekten güzel olur. Sevgilerimle.
tam da dediginiz gibi dedikodu kazani haline gelmemesi icin haber kaynaginin isim verilmeden paylasilmasinda bir sakinca gormuyorum ben.Kimse ogrenilen bilginin kimligini,pozisyonunu sorgulamiyor.Kimse soylemek zorunda diye de yazmiyor.Asil bu kadar insanin hayatini etkileyen bir sinavda insanlarin bunu merak etmesini yadirgamaniz komik gercekten.Saygilarimla
-
herkes gergin kalp kırmayalım:) inşallah ramazana kadar açıklanır da Türkiye için iftar, sizler ve aileleriniz için iftihar vakti olur:D sizlerin 500 de 500 atanması yds çalışmak için motivasyon sebebim, umarım herkes emeğinin karşılığını alır:)
-
@kalkınma hocam burda mesele sıkıştırma , didikleme.meselesi değil. arkadaşimız iyi niyetli de olsa baya iddialı bir şekilde yazdı duyumunu. o sebeple bizler de ne kadar güvenilir bir bilgi diye sormak istedik.bu forumda ne yalan duyumlar okuduk bugüne kadar. bu yüzden insan her yazilana artik bir çırpıda inanamıyor artik. ve tabi ki arkadasimizin duyumu inşallah doğru cikar ve fazla beklemeyiz.
-
Ben bugün aradım henüz belli değil dediler.
-
@mm0660 aradığınız numarayı buraya bırakır mısınız biz de arayalım. Arayıp darlarsak belki bi nebze etki eder erken açıklanması için
-
@frustration 0312 415 20 54