2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@xckol risk analizinden de ararlar eminim. Orda da baya personel açığı var diye öğrendim.
-
Anlamadığım şey mesela; dış ilişkilerden 32 kişi alındığı söyleniyor ise, neredeyse 5-6 kişi arandım bilgisi verdi. Neden azar azar arıyorlar onu çözemedim.
-
@emrediyebiri dış ilişkilerde kendi içerisinde birimlere ayrılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 6/7 birim var. Her birim farklı zamanda arayabilir
-
Silinmiştir
-
@emrediyebiri Yarın arama işleri biter. Sonuçta bu işi yapan kişilerin başka işleri de var. Arama için vakit kalmamıştır. Listenin başından başlamışlardır ama araya başka bir iş girmiştir.
-
. Aranan kişiler 50 60 kişi olduğu söyleniyor.
-
@emrediyebiri bence orada "kimler aranmadı" gibi bir anket açın. Böylece cevap vermeyen sayısı da belli olur.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
ya gerçekten anlayamıyorum. vergi dairesinde bir memur yarım günde 300 kişinin evrakını işleme alıp yapabılıyor. bu merkezdekiler niye bu kadar ağır çalışıyor gerçekten aklım almıyor
-
Maliye tarafındaki birimlerle ilgili sorusu olan varsa yazabilir.
-
@hattarihanzo muhasebat birimiyle ilgili ne düşünüyorsunuz iş ve işlemleri açısından.
-
cevap verecek yok mu.aranmayan baya var
-
@mm0660 işe başladığınız günden itibaren sınava girip puanınızı alabilirsiniz,yeterlilik sınavını beklemenize gerek yok.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@michaelcorleone baba defterdar uzman yardımcıları ne zaman başlar
-
2 kişinin muvafakkatı gecikti diye çalışanların bu kuruma geçişinin bu kadar bekletilmesi yanlış ama napacan işte. yeni başlayacak halı hazırda çalısmayanların görev yerleri belli oldu sanırım.
-
herkes yerleştimi şimdi.herkesin muvakafatı çıkıp göreve başladılar mı?
-
@spartacusflash Muvafakat bekleyenler başlamadı henüz.
-
yeni mezun ya da hali hazırda çalışmayanların işi oldu ancak muvafakatları tamamlanamamış olanlar hala göreve başlayamadı .Bu şekilde hala haber bekleyen kaç kişi var ve sizin tahmininiz ekim 15e kadar sarkar mı?gerçekten başka şehirde olan ya da evli ve çocuklu olan dolu arkadaşımız var.Bu yüzden sürecin erken bitmesi gerçekten çok onemli.Herhangi bir haber alan var mı?