2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Godot, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@eomer Eline sağlık hocam. Twitter'da da yaymak lazım bunu. Sınava daha yedi ay var. Bakan etkinlikleri takip ediyor gibi, her yerde ona ulaştiralim bu yaziyi. Hatta onun gibi biz de gorsellestirebiliriz. Alımın yds puani istenmeden yapilmasi vurgusuyla her yerde karsisina cikarmaliyiz bu kampanyayi. Yeter ki dedigim gibi girmemesi gerekenler giremesin
Face i olanlar face gruplarında da paylaşsın.
-
@eomer Benim yok hocam ama arkadaslardan rica edecegim.
-
@cemresaygin Çalışsaydınız da alsaydınız o zaman arkadaşım? Burda yds ye çalışanlar için harcanan zaman ve emeğe vurgu yaparken kpss için hazırlanan insanların emeğini “Biz de çalışsaydık 90 alırdık” diyerek hiçe sayamazsınız.
-
O zaman yds si olanlar da biz mail atalım arkadaslar madem öyle emeklerimizin hiçe sayılmaz girişimi var. Kimseye saygısızlık etmek istemiyorum da cok komik su durum. Sanki bizim mailimizi tınlayacaklar. Ama madem öyle biz de atalım haksa bizim de hakkımız
-
Konu gittikçe kavgaya geçiyor. Bakanlık yakında "sıkça sorulan sorular" paylaşımı yapıp YDS konusunu açıklamalı Bunu istemeliyiz onlardan. Yoksa herkes Ali kıran baş kesen oldu işsizlikten. Yakında annenizin YDS puanı olmalı diye şart koyarlarsa buna bile tamam diyecek kitle var burada. Yada babanızın +80 kpss puanı olmalı gibi. Yazık bir çoğunuz işsizlikten büyük resmi göremez olmuş. Hepinize iyi forumlar
-
Sayın Bakanım. Stop. Biz Yakupoğlu Deri Sanayiinden (YDS) geliyoruz. Stop. Bakanlığa alın bizi. Stop. Sırf başkaları hakkını aradı diye sizi bi boşa rahatsız edelim dedik. Stop.
Kib. Bye. -
hazine ve maliye uzmanlığı yönetmeliğinde başvuru şartlarında yds den duyuruda belirtilen puanı almış olmak şartı var yani yds isteyeceği kesin arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım
-
@Marsiyal hocam alana yüklenmeyip YDS ile atanacaklarını sananlardan biri valla hiç takmayacaktım da dünden beri söylenip duruyorlar dayanamadım
-
@emregular "Bakanlık gerek görürse"
Yani yönetmelik değişimine ihtiyaç yok. Yani ihtiyari. Yanı Bakan istemezse YDS şartı olmaz.Diyor yönetmelik.
-
@btlhkm onlarınki emek bizim ki değil zaten nasıl bi düşünce valla dünden beri yazıp yazıp siliyordum en sonunda ben de patladım
-
@hakimehanımm Gerçekten ben de dayanamadım en sonunda pes yani
-
Bir önceki HMB Uzman Yardımcılığı (100 kişilik)
Sınav ilanında çatır çatır 70 YDS istendi bilginiz olsun.
Oraya buraya çamur atıp çocukça konuşmalar yapmak bu forumun seviyesine yakışmıyor. Daha önce de sınav şartlarının adayların istek ve arzularına göre değiştirildiği görülmemiştir.
Madem biz kötüyüz yds basit bir sınav 7 ayda rahatça halledebilirsiniz arkadaşlar.
Kimseye saldırmanın , hor görmenin anlamı yok -
yds si olanlar rahat olun arkadaşlar! Biri alana yüklenmeyen diye yorum yapmış. Bilmiyor herhalde buraya kpss yle başvurulduğunu. Çok şükür yds istiyor. Kaliteli kurum adam seçer. Tebrik ediyorum sayın bakanımızı! Seçim çok doğru Helal olsun!
-
Ydssiz bu sınavın barajı 80 e düşer. Ama 70 yds olacaksa umarım baraj puanı 80 olur. Kimse kusura bakmasın kpssden de 80 alamayan bir kişinin merkez uzmanlık kadrosunda yeri yok.
-
@teta 12 kisi nerde 500 kisi nerde. Muhtemelen sinava 2500 kisi cagrilacak. 2500 kpss den 70 alıp yds si olan var midir sence
-
@Godot evet. Sayıştayın yönetmelikte de kpss şartı var mesela ama istemiyorlar. Ne isterlerse o. Ben yds şartı olmayacağı görüsündeyim.
-
@scofieldmustafa Kesinlikle hocam. Kaliteli Kurum alan seçer her şeyden evvel.
-
Üst düzey bürokrat olmaya namzet bir kişinin ingilizceye hakim olması gerekir diye düşünüyorum, yds bir eleme kriteri olarak görülüyorsa 70 te istenmez 50 ile iktifa edilirdi, demek ki bu bı basvuru koşulu, başvuru koşulunu sağlayamıyorsan kpss puanın isterse 95 olsun basvuramicaksin demektir, başvuru koşulunu yds ile sağlayan kişi diğer bir başvuru koşulu olan kpssyi taban puanda da sağlıyorsa başvurabilecek demektir bu kadar basit..
-
''herşey benim istediğim gibi olsun bedavacılığı''
biri bazı arkadaşlara mülakatta alan sorularının çıktığını, orada da adam seçimi süreci olduğunu hatırlatması lazım. Dünya'nın ortak dilini bilmeyen Dünya'yı okuyamayan birinin de ne bileyim hazine gibi önemli bir kurumda olması. Garip:) -
Ileti kaldirilmistir