2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hakimehanımm anladım hocam bende buna yakın yazıp başvurdum inşlh geneli kapsar 500 ciddi bir rakam .
-
@sonilanbukucu sinavda yds istenmeyecek
-
@scofieldmustafa ankara ve istanbula 12 şer kisilik bir kaç ay önce ilana acılan hmb uzman yardımcılığı aliminda yds istendi. sonuc bekliyorum su anda. Istenmeyecegini nereden cikardiniz?
-
@karar bekleyip görelim hocam
-
@hakimehanımm 500 kişilik alımı 10 böler , yds ister bölüm bazı yaparlarsa niyetleri anlaşılır. İnşlh bu sefer yanıltmazlar.
-
@teta hiç o cahil lafını görmemişim bile üstüme alınmadım yani sorun değil ayrıca ben YDS önemsiz falan da demedim bu istemese bir başka kurum illaki ister bir yerde lazım olur eğer alandan belli bir seviyeye gelindiyse YDS ve alan bir arada götürülebilir ve 7 ay var. riske atmamak için çalışmak lazım rekabet kurumu için zaten başlamıştım. daha süreçte yeni olduğum için her şey bir anda olmuyor maalesef.
-
@karar alsında 10 a bölme değil de ben bölüm bazlı mesela kamu 80 iktisat 120 maliye 100 gibi sayılar paylaştırılıp YDSli ya da YDS siz alıma çıkılacağını düşünüyorum
-
@hakimehanımm o kadar adam var mı hocam zannetmem o kadar uğraşmazlar ben rahatım bu konuda niyeyse inşl ziyan olmuyacağız bu sefer bizde alan puanlarıyla güleceğiz . Hakkımızda en güzeli olsun ve gelsin başımıza.
-
Ingilizcesi olan ve Yds'ye hazırlanan arkadaşlar bilir ki bu puanı almak için verilen zaman ve emek yerine a grubuna calissaydık,biz de 90 alırdık.Benim 80 üstü a grubu puanım var.Aylardır dil çalışıyorum.Eğer dil çalısmasaydın bende bu yıl 90 alabilirdim.Bu karşılaştırmaları bırakın.Yds isteme olasılığı olan bi kuruma kimsenin yds istemeyin demeye hakkı yok.
-
@cemresaygin kesinlikle sonuna kadar haklsiiniz. Ortada hafife alinamayacak kadar zaman ayrılmış bir emek var. Ben dili geçebilmek icin kac gece uyumadığını bilirim.
-
@karar amin hocam inşallah ya bu sefer gülelim artık
-
@hakimehanımm amin amin güleceğiz bu sefer güleceğiz pusudayız..
-
@cemresaygin herkes demek ki bir tarafa yönelmiş siz YDS yi seçmişsiniz biz alanı biz alan çalıştırken gece gündüz emek vermedik mi bir siz mi YDS çalışırken emek verdiniz. Aslında siz de farkında olmadan iletinizde karşılartırma yapmış oldunuz
-
Sıfır ingilizce bilgisine sahip bir insan olarak günde 2-3 saat çalışma ile ağustos sonundaki e yds den kaç puanlık seviyeye gelebilirim. Ydsliler tartışmayalım buna cevap verin
-
Herkes bencil, burasi kurtlar sofrasina donmus .Ama unutuyorlar ; nasipten öteye yol yok..
-
KPSS A Grubu sınavı; ALAN BİLGİSİ sınavıdır.
KPSS A Grubu mesleklerine ALAN BİLGİSİ ile girilir.
Alan Bilgisi bilmeyen orta - düşük düzey puanları olanlar düz memur olabilir.
Dil Bilgisi ile övünenler İngilizce Öğretmenliği okuyabilir.Nokta.
-
@Godot (Bu "Nokta." yazanlara hep gıcık olmuşumdur ama demek ki böyle laf anlamazlara bu lazımmış. )
-
500 kişinin hepsini İİBF den alsa ve Yds istese de 500 kişi vardır, boş kalmaz. Isteyen sbb listesine bakabilir.Kaldı ki o zamana kadar da yds puani alanlar olacaktır.
-
Normalde ben YDS'ye karşı değilim onu söyleyeyim. Böyle bir şart varsa uyum sağlamak icap eder, bunu savunurum. Ama sırf buradaki çirkinler mesleğe girsin istemediğim için YDS şartının kaldırılması adına her şey yapılmalı. Mümkünse yazılı sınav getirilmeli ve alan bilgisi olmayan bu arkadaşlar sistem dışında otomatik olarak kalmalı. Dün geceden beri süregelen çirkin davranışlarını da alıp gün batımına doğru beraber yol almalı.
Sorun YDS değil, sorun sizlersiniz. Alan bilgisinden 90 alırmış. Alsaydın bacım o zaman? :)) Adam da demiş ben Halep'te 40 arşın atlıyorum diyeceğim ama sabri bey gibi bağırıp zıplayacaksınız gibi geliyor, korkuyorum şerrinizden. Ben tarık Mengüç gibi uzaklaşayım yanınızdan. -
@cemresaygin çok doğru hocam. ben 2019 yılında kpss'ye hazırlanmaya başladım. 2019'da ilk kez kpss'ye girdim, hem toefl hem de kpss'yi bir arada götürdüm. kpss'de hedefim 90+ idi. p48 puanım 89,32 geldi, toefl'dan 94 aldım. toefl hazırlığı da epey vaktimi aldı ve bundan dolayı 90+ puan alamadım. 90+ alamadığım için kaçırdığım ilanlar oldu. yurt dışı bağlantısı olan bu tip kurumda ingilizce'nin şart koşulması doğal. en son yaptığı alımda yds şartı getirmiş bir kurum isterse yine aynı şartı öne sürer, bunun için de daha önceki şartın devamını isteyenlerin emeklerinin karşılığını istediği için ağır şekilde eleştirilmesi bana doğru gelmiyor.