2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bugün sordum, halen bakanlık makamının onayı bekleniyormuş. Eylüle kaldık gibi.
-
Merhaba arkadaşlar hmuy olarak ilerleyen zamanlarda istanbul ve ankara dışında evlilik sebebiyle vs. başka bir ile tayin isteme şansı var mı, varsa yıl vb gibi şartları nelerdir? Bununla ilgili bir bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim teşekkür ederim.
-
@unlut yok öyle bir şans. Ankara İstanbul dışı taşra teşkilatı oluyor. Hmuy merkez teşkilat.
-
Günaydın arkadaşlar herhangi bir gelişme yokmuş. Atama daki arkadaslar elzem bir durum olmadıkça aramamanızı işlerinin aksadigini ilettiler. Bir iki günde bir bilgi ileticem size durum ile ilgili. Bu arada forum da bir arkadaş makamdan onay bekleniyormuş demiş fakat daha yazı yazılmamış. Yazı icin talimat verildikten sonra olur alinacak.
-
@gittsman taşra uzmanları yapılandırmada canları çıksın onlarca telefona baksın aman merkezdekiler yorulmasın. atama kararı da ne kararsa artık mit personel alımını geçti. Bu kadarına da pes.
-
Dostum orada süreci ağır işleten sebepler var. Malumunuz biliyorsunuz alım İstanbul için yapıldı. Ama İstanbul'daki proje rafa kalkınca herkesi atayacak baya baya yer alıyorlar Alımın 500'e tamamlanmama sebeplerinden birisi de buydu zaten. O sebeple biraz ağır işliyor. Ama en kısa sürede tamamlamaya çalışıldığı söylendi.
Yukarıda gözüme çarpan bir kaç soruya yanıt vereyim dostlar. Öncelikle Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı ile alakalı sözüm yanlış anlaşılmış sanıyorum. HMUY arkadaşların atanması için yer aranıyordan kastım bir bina arayışından ziyade atayacak birim bulunamıyor anlamındaydı. 383 kişi eğer planlandığı gibi İstanbul'a yollanabilseydi bu sorun olmayacaktı. Ancak şu anda öyle bir yer olmadığından Bakanlık birimlerine dağıtılmaya çalışılıyor arkadaşlar. O sebeple de süreç uzuyor. Dilekçe alınma sebebi de buydu zaten. Bakalım, Bakanlık bu konuda uğraşıyor ama bizzat müşahede ettim bunu.
Parrto temmuz ayında telegramda bunları yazmış.
-
@keynes2121 paretonun bu söylediklerini doğrudan bu işlerle ilgilenen üst düzey bir yetkiliye, bir aracıyla sordurdum. Açıkçası biraz sinirlenilmiş. Normalde yazmayacaktım ama yazıyorum.
Bana söylenileni aynen aktarıyorum. Elçiyi bağışlayın.
“Bizim bunu(paretonun söylediklerini kastederek) söyleyenler kadar aklımız yok mu da ihtiyaç fazlasını almışız? Her duyduklarına inanmasınlar. Her şey yapılması gerektiği gibi yapıldı. Atamalar eylülü bulabilir. Büyütülecek bir şey yok. Soruşturulanlar atandıklarında neden soruşturulduklarını anlarlar.”
Hadi akılsızca alım yaptılar ki bu mümkün değil. Hazine kontrolörlerini de mi koyacak yer bulamadılar? Hazine kontrolörleri de başlayamadı? Onlar az kişi üstelik?
Paretonun iyi niyetinden şüphem yok. Ancak bilgi veren kişi, belli ki yanlış bilgi vermiş. Böyle bir şey yok.
Rahat rahat uyuyun, dinlenin arkadaşlar.
-
Ben de Masak birimine alınacaklar için muhtar ve çevre soruşturması yapılıyor diye duydum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bir de şu var bazıları için mahallede bile soruşturma yapılmış ama bazılarına yapılmamış. Bizim muhtar herhangi bir şey yok dedi mesela.
-
Ramazan bayramından önce açıklanan bir alımın bu kadar bekletilmesi can sıkıyor. 2022'ye sarkarsa çok büyük sıkıntı. Nitekim kurumlar inanılmaz hantal, olur mu olur artık her şey mümkün bu zamanda.
-
Masak’a alınacaklara geniş güvenlik soruşturması yapılması bence gayet mantıklı. Mit neyse finansal alanda masak da odur. Mali istihbarat olarak geçer. Bu nedenle masak a alınacakların detaylı soruşturma yapılması normaldir. Bir de bence süreç gayet normal işliyor. Guy olurken bile 2 ay bekliyor insanlar. Dguylar 5 ay sonra başladı işe. Biraz sabırlı olun arkadaşlar… Özellikle ilk defa başlayacaklar bu zamanların tadını çıkarsınlar çünkü izinleri olmayacak:)) Biraz pozitif olun bu süreç de bitecek bir bakmışsınız yarın başlamışsınız.
-
Arkadaşlar az sabredin rahat edeceksiniz artık bundan sonra , bu sıcakta işe gidip napacaksiniz, paranız yoksa borç alın tatile gidin keyfinize bakın memurlar
-
Arkadaşlar MASAK hem ank hem ist da mı ofise sahipti ?
-
@cihandar masak dikmende. istanbulda var mı yok mu bilmiyorum ama olsa en azından bir yerde adresi olurdu heralde.
-
@cihandar İstanbul’da Masak yok. Sadece Ankara’da var şu an.
-
@b999 millet aç cepte para yok bu sıcakta işe mi gidilir diyorsun hocam. Hiç güleceğim yoktu jshshshd
-
@tommyvercetti işsiz adama borç kredi falan vermeleri de ayrı bir komedi. Aklıma geldi yine gülme tuttu hahahahaha jdhdhdhdhd
-
@gittsman 2 3 güne bir bilgi alıp ileteceğinizi söylemiştiniz ne oldu acaba?
-
@pphmuy herhangi bir gelişme yok hocam ne yazik ki.
-
@gittsman teşekkür ederim
-
Yok mu bir gelişme, herhangi bilgi, duyum?