2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@siyaset-bilimci Çok teşekkür ederiiz
-
@siyaset-bilimci peki aynı il durumunda yasal süreyi biliyor musunuz
-
@cihandar “İlk defa veya yeniden veyahut yer değiştirme suretiyle;
a) Aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü,
b) Başka yerdeki görevlere atananlar, atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden
itibaren 15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini,
İzleyen iş günü içinde işe başlamak zorundadırlar. -
@leviatanamayan teşekkürler
-
Benide yasaklayabilirmisiniz?
-
Arkadaşlar bugün farklı bir kaynaktan daha Eylül duydum. Ciddi ciddi herkes Eylül’ü konuşuyor. Eylül herkes için hayırlı bir başlangıç olur inşaAllah. ️️
-
Baba haklıymış. Bütün Sicilya emrine amade baba büyüksün.
-
Arkadaşlar telefonum bir kaç gündür bozuk ve whatsap grubunu takip edemiyorum.Henüz yeni telefon alamadım. Olup bitenleri çok merak ediyorum. Bir gelişme varsa şayet rica etsem paylaşabilir misiniz ?
-
@i-like-it muvafakat yazıları halihazırda bir kurumda çalışanlar için yazılmış. Kurumdan kimse telefonlara çıkmıyor. Şu an için atama onayı ile ilgili bir bilgi yok. Süreç belirsizlik içinde devam ediyor. Welcome to middle east...
-
@tommyvercetti teşekkür ederim hocam.
-
duyumlar , eylülün başı mı ortası mı sonuna dogru mu?
-
Silinmiştir
-
Merhaba, Atama ile birlikte ek belgelerde istenir mi tekrar ya da 15 gün içinde görevemi başlamamız beklenir.Ben şuan Hakkari’de görev yapıyorum ve tekrar belge isterlerse zorluk yaşayabilirim.
-
@whitepaper hocam sizi çağıracaklar biriminizin personel işlerine bakanlar ayrılmanız için. ayrıldığınız gün dahil 15 gün süreniz var
-
@whitepaper tekrar belge istenmez, gönderdiğiniz belgeler yeterli
-
@whitepaper hakkaride polismisiniz gelir uzmanı mı merak ettim? eylülün bası mı ortasında mı belli olur atama?