2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
İngilizce konusuna inanmayanlar https://forum.tercihiniyap.net/topic/6158/hazine-ve-maliye-uzman-yardımcılığı-2020/534?page=27
Buradaki başlığın 24 Sayfasindan itibaren mulakatta ingilizce konusturuldugunu görecektirler. -
@sonilanbukucu Hocam şimdi buradaki arkadaşlara eğer mülakatta ingilizce konuşmaları söylenirse, bizim böyle bir talebimiz olmadığı için bu konuşmayı yapmayız diye itiraz edebilirler yine.
-
@Antimülakat maliye yönetilemiyor dostum. ben art niyet aramıyorum artık yöneticilerde. osmanlının son dönemleri gibi masadan kalkmadan koca bakanlığı yönetiyorlar. zaten diğer üst yöneticiler de sanırım ya fikir beyan edemiyorlar ya da duyarsızlar. 60 kişi açığı olan ilçeye memur vermiyorlar ama boş masa bulunmayan il merkezine memur alımı yapıyorlar. var sen düşün gerisini. sayıyı da keza kafadan belirlediler. 1000... bitti...
-
osmanlının son dönemi derken ciddiyim. hiçbir idari amir bir üstüne şikayet veya istekte bulunamıyor. kurumun içinde olan birisi olarak söylüyorum. gelen amirler de görev süresini tamamlayıp gitme derdindeler. bizzat gözlemliyorum.
-
Bu ilan yds70 100 kisi şeklinde düzeltilsin ama insanlarla dalga geçmenin anlamı yok.500 kişi alıyoruz niye desinler ki?Komiksiniz işte bu ilan düşünülmeden piyasaya sürüldü.Seneye yine alacak bu kurum o zman yds istemeyecek.
-
@zenginmemur sınav tarihi açıklanmadığından başvuru sonrası revizyona gidilebilir. eğer 500 kişi alma konusunda ciddilerse yds yi düşürürler veya kaldırırlar.
-
Sisteme uyanlar ile sistemi kendisine uydurmaya çalışanlar arasında bir tartışma var forumda.
-
Yazının içindeki şu kısım her şeyi net olarak açıklıyor zaten bu kadar da olmaz yönetici yanlış olduğunu bile bile yazmış şu satırları "Kaldı ki böylesine hayati derecede öneme sahip bir ilanda "Yabancı Dil Şartı" olduğu bilinse, bir yıldan fazla KPSS maratonuna hazırlık yapan mezunlardan en az yarısı bir şekilde YDS puanı almak için mücadele ederdi."
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Dostlar dilimiz döndüğünce ilan metninin revize edilmesi yönündeki taleplerimizi ifade ettik. Umarım sağduyulu bir yönetici tarafından olgunlukla karşılanır ve netice alırız.
-
Ya millet niye anlamıyorsunuz.Olay sayıda bitiyor.2000 kişi yok bu sınava başvuracak nihai listede 500 kişi olmayacak.Sorun bu.Yani şeffaflık nerde burda.
-
@Antimülakat Herkes bu sınavın aradığı şartlarda insan sayısı olmadığını biliyor. Yds'li olan arkadaşlar haklıdır puanımız var diyor ama bu kadro yds'li alımda taban puana düsecek ve uzun süre alım yapmayan ve 2000 kisi alim yapan kadronun bir kısmı tabiri caizse boşa gidecek. Ayrıca herhangi bir puan türünden 75 alan kìşìnìn yazılı sınav olmadan merkez uzmanı olması p48 ayarindaki puan türünden + 80 85 90 alan arkadaşların yıllarca uğraşmaları neticesinde dışarda kalması bu yola başkoymuş arkadaşlar arasında huzursuzluk yarattı. Yoksa kimse ilan yds'siz olsun demiyor. Aralıkta ilan da ydsliydi kimse ses çıkarmadı. Olaya geniş açıdan bakarsa ydsli arkadaşlar durumu daha net göreceklerdir.
-
Demek ki sistem sadece alan puanıyla gelme bana dil de lazım diyor ve bunu son iki yıldır arttırdı. Çok belliydi böyle olacagi. Halen İngilizce ile alanı karşı karşıya getirerek çarpıştırmak nasıl bir kafa anlamak çok güç. Sistem bunları çarpıştırma ikisine de sahip ol diyor biz burada benim alanım senin ingilizcenden daha iyi diyoruz anlamsızca:)
-
Liste bile açıklanmıyor bu sınavda nerden bilecem bu sınava yds puanı olmayan biri alınmayacak.Daha dün dedik özel üniversite mezunlarına mi açtılar bu ilânı.Yds 70 ve kpss puanı olanlara ladik yok ama onlarda toplasan 200 kişi etmiyor.Kalan 1800 kişi ne olacak.Veya 500 kişi belki kurum içi mi doldurulacak.Bu ilan değişsin ama ydsli olsun kabul ancak sayıyı azaltsinlar
-
@kaleli hocam son iki yıl alımlarına bir baksana. O zamandan bu zamana çok vakit vardı. Keşke mücadele edilseydi. Sadece hazine uzmanlığı yds istemedi.
-
@gardaş müthiş bi gerekçe
-
@muallakta_kalan evet hocam Öyle.Niye kimse hazine kontrolourlugune ses çıkarmıyor ya da 100 kişilik hmuy çünkü şartlar belli ama burda 500 kişi alacam diyosun imkansız bir sey
-
@gardaş açıkcası çoğu kişi maliye kanadına alım yapılacağını düşünüyordu. ne amaçla yapıldığı bilinmeyen bakanlıkların birleşmesinden payımıza düşen bu işte. müfettişliğine yds istenmeyen bir kurumun maliye kanadına da istenmez diye düşündük. hazineye yapılan alımda zaten yds siz alım henüz yapılmadı evet ama yds ile 500 kişi almak da artık dalga geçmektir. ben bu alımların bazı çevrelere bildirildiğini dahi düşünürüm. nokta.
-
@HaniYaKi hocam en son alımda bile ilk kazandım diye adaylar sonra kazanamadı.
-
@HaniYaKi hocam yds eleyicidir. O bahsettiğin çevrelere bildirmek için yds nin olmaması lazım. Hani alim yapmamak için yds koydular desen anlarım da bu dediğin çok anlamsız.
-
@gardaş emin olun ilan 200 kişi için çıksa neden 100 değil yarısı YDS'siz alsın diyenler çıkacaktır.
-
@kaleli kesinlikle. Bir de alandan 90 aldım ben bu haksızlık diyenler de çıkar