2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gardaş muazzam bı tespit
-
@Legendary1 o kadar güzel anlatmışsınızki. Kimse demiyoki neden bu kadar ilçe var GUY ilanında, nerde bu merkezler. Çünkü o merkezler kurumiçindekilere gidiyor. Biz de süründürülüyoruz. Bunu gören konuşan yok. Kurumiçi 1500 kişi, bize reva görülen 1000 farkında mısınız arkadaşlar? Ben de 4 5 yıldır bu süreçteyim ve işsizim. Hakkınız olanı isteyin konuşun anlarım ama peşine düştüğünüz şeyler başkalarının hakkına girmek. Kendi hakkımız elimizden alınıyor göz göre göre ama sessizsiniz. Zaten işi olan adamlar daha yüksek maaş peşindeyken işsiz bizler acaba girebilecek miyim kaygısındayız. O da ücra ilçelerden biri olsa sevineceğiz...
-
Eline vicdanını koyan bu videoyu izler. Alican hoca gayet net açıklamış. 27:31 den itibaren izleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=p1EYh9zObNs&feature=youtu.be
-
@just herhalde siz takip etmiyorsunuz?Burada bu fazla yds'li kadro itiraz edenler ve ben aynı şeyi kurumiçi itiraz ettik.CİMER,TBMM dilekçe komisyonu,twitter etkinliği vb. elimizden geleni yapmaya çalıştık.Siz bunları görmeyerek kendinizi buradan üste çıkmaya çalışmayın.Aynı şeyi kadro azlığı içinde yaptık.Yani bunu gören konuşan var hernekadar belli kesim sussa bile.Daha ne yapabilir siz söyleyin?Yarin birgün bu ilan iptal olursa ne yapacaksın bu geçmişte oldu.O zaman da bakanın takdiri diyeceksiniz.Veya vaat edilen daha azı alının belli kısmınız dışarda kalınca ne yaparcaksınız.Bu da geçmişte oldu.
-
@sagropa alican hoca hazine ve maliye bakanlığının birleşmesine bu kadar sert tepki vermemiştir. Maliye için girişte yds istenmesine tepki oluştu haliyle yoksa bizde ekmeğimizin peşindeyiz burda yazılan yıllardan daha uzun süredir . Kurum içi bir tek bize mi var ?size yok mu ? Neden guy olayım ama küçümsenen guy da bile sınav var !olursam da sadece guy benim ekmeğim daha masum olur şüphem yok !
-
@nii-san yani iibf dışında başka bölümler olmasında sorun yok.Neden İİBF kadroları azalıyor nedenlerinden bir tanesi bu düşüncedir.Kendiniz kurtarmak için herşeyi yapmak.Marttan ayında bu yüksek kadrolu olunca ilanın bir kısmı hazineye bir kısım maliye olarak konuşuluyordu.İsterseniz eski iletilere bakabilirsiniz.Binlerce yds'li varsa ilanlarda niye tabanla kapatılıyorr.Demekki bu cümlenizde tezatlık var.Bunun için eski ilanlara bakarbilirsiniz.
-
@just hocam iyi tespit ilçeleri bu kadar çok görünce çok şaşırmıştım gerçekten büyük haksızlık ilcelerde genelde mal müdürlüklerinde maks 4 5 kişi çalışır ne iş yaptığınız bile belli değildir her seyi siz yaparsiniz asosyal bi ortam emeklilik yasindaki dayilarda size eşlik eder merkezde de kurumicindekiler gececek yazık
-
Bu arkadaşlarla daha fazla polemiğe girmeyin belliki yazdıklarımızı okumuyorlar birbirinin kopyası cevaplar yazıyorlar, tek ve son diyeceğim şu; umarım bir gün bir başkası da size verilen hakka göz diker, elinizden almaya çalışır.
-
@Cannboi uçağa tek kanat takmışlar uçmaya çalışıyorlar uçamayınca da sinirleniyorlar. Yap kardeşim yap süre vardı ilan belliydi son YDS ye çalışsaydin. Çok haklısın cannboi
-
Uçağın inmesi teknik olarak kalkmasından daha zormuş ! Canlar yanacak ve bu can hepimizin olacak ! Allh ne verirse herkes için en güzelini versin ve merhametsizleri bize musallat etmesin. Çekelim sineye bunu da genişmiş demek.
-
-
Allah hem kimseyi kimsenin emeğini heba ettirmeye çalışacak kadar düşürmesin hemde kendisi için uğraşıp millet için uğraşıyorum edebiyatı yapacak kadar da düşürmesin
-
Son kez yazıyorum.Vicdansızlik yapmayın.Kardeşlerim bu ilan düzeltilmeli.Yds 70 alım sayısıda maksimum 100 kişi olmalı.Şimdi anladınız mi kimse ben gireyim ydsliler girmesin demiyor.Ne olur anlayın artık.Benimki hak mi ben guy sınavında bu azcik alımda belki p48de 100 alan adam ile aynı il için mülakata kalabilmek için ter dökecem.Ama p8 puan türünden 75 alan biri 10 adet maliye netiyle yds 70 diye merkez uzman olacak.Bu ayrı bir tartışma buna sadece ben itiraz ederim çünkü yds 70 olup kpss 80 olan bir çok alım oldu.Hatta geçen yıl fon uzmanı olup hala gözü Ankaradaki merkez uzmanliklarda olan çok kişi biliyorum.Bizi birbirimize düşüren bu lanet sistemdir.Son kez yds 70 olsun istiyirum.Ama alim 500 olmasın güleceğim geliyor.
-
@karar gören de ilanı biz düzenledik. Nasıl bir ofkedir ya
-
@gardaş sen de ekmeğinin peşindesin ben de daha öfkelenmedim inan öyle olsa farklı olurdu ! ah etmedim korkmayın ! hayırlı olsun sizler için . BİZDE HAKİM OLURUZ kal sağlıcakla..
-
500 kişilik alıma max 250 iibf li başvuracak 75 tanesi mülakata gelmeyecek 75 taneside mülakatta patlayacak, 50 tanesi torpilsizlikten elenecek kaldı 50 kişi.olan 500 kişilik ilana olacak
-
@karar hayırdır hocam tehdit mi ediyon. Herkes ekmeğinin peşinde.
-
@karar ofkelense farklı olurmuş. Hadi bı ofkelensene merak ettim
-
Son yıllarda fark ettiğim bir şey var: Türkiye'de yönetenler ve yönetilenler arasındaki bağ gün geçtikçe daha fazla kopmaktadır. Yönetilenleri biliyoruz ancak yönetenler kim! Bunun eski anlamıyla bürokrat sınıf olmadığı daha ziyade belli bir zümre olduğu ortada. Dolayısıyla genç işsizlik, gençlerin ülkesine, milletine bağlılığı, toplumun memnuniyet istatistikleri anlamlı göstergeler olmaktan çıktı ANCAK yine de -kalmışsa eğer- toplumun beklentisini önemseyen, devletin vicdanlı idarecilerine dert anlatmak, durumlardan rahatsız olan her bilinçli vatandaşın borcudur. Şu ilanla yaratılmış olan kaos, koskoca bir İİBFSBF gerçekliğini umursamamaktan kaynaklanmaktadır (arka planda olması kuvvetle muhtemel olan kadroyu doldurmamak hedefi, bu yazının konusu değildir).
Belirsizlik, karanlık, ışığı görene kadardır. İletişim, en erimez sanılan buzları eritir. Biliyorum ki burada çeşitli mevkilerde üst düzeyde idareci tanıdığı olan gençler de var. Tek ricam her fırsatta anlatın, mezunlarımızın mahkum edildiği çıkmazdan onları haberdar edin. Ülkenin istihdam probleminin tek konusunun öğretmenler ve din görevlileri olmadığını, siyasi polemik diliyle değil sorumluluk sahibi bir genç endişesiyle dile getirin. Ne kadar insan bunu fark ederse, görmezden gelişleri o kadar zorlaşır. Bilmiyorduk, demek imkanını ellerinden almak zorundayız, kendimizi doğru tanıtmak, anlatmak zorundayız ki neden bizim gerçeğimize/geleceğimize sırtınızı döndünüz sorusunu sorma hakkımızı kaybetmeyelim.
-
Bılıyorum yds'sı olan arkadaslar her bırınızı bılıyorum
Imkanınız olsa vucudunuzu 3 e 4 e boler her bır organınızın aynı kadro sınavlarına defalarca gırmesını ıstersınız bılıyorum
Bılıyorum sızın derdınız atanmak ıse gırmek degıl benım oldu bunların olmasın kafası bılıyorum
'Belırlı standartları olan kurum abıggg elbette sartı surtu olucak'' kafanızın acınacak bır ego tatmını oldugunuda bılıyorum
Ve tum bunları nereden mı bılıyorum! Ortalama bır ııbf'lı bu ulke sartlarında anca boyle olabıldıgı ıcın bılıyorum
Gectıgımız senelerde bddk 150 kısılık kadroya nasıl 41 kısı aldıysa bu ılanda da aynı manzarayla karsılasınca gelı buralarda aglamazsınız umarım
bu kadro 500 degıl 5 bın olarak acılsada bır sey ıfade etmeyecektı bunu sadece ben degıl herkes bılıyor
Ama sunu sadece bılıyorum bu sefer vucudunuzun organlarınızı 10 a 20 ye bolerek gırmek ısterdınız bılıyorum