2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@DaronAcemoglu kısa sürede elde edilecek bir iş olsa kimse YDS siz kalmazdı. Bu alım için yapılabilecek tek şey YDS alıma çıkartmak.
-
@adanali01 @Spesifik2019 haklısınız arkadaşlar benim zaten askerlik derdi var başımda yüksek lisans için öyle veya böyle yds puanı almam gerekiyordu o yüzden söyledim
-
@eomer bence de öyle ama geçen alımı hatırlıyorum orda istemişlerdi 70 yds 100 kişilik bir alımdı bu seferki 500 çok olası değil istemeleri ama öyle veya böyle bu yds bir şekilde önümüze çıkıyor
-
@DaronAcemoglu Artık çıkacak bir yer kalmadı. Alımlar zaten geldi. Çok uzun bir sürede gelmez. Kpss20 den çok iyi bir puan alırsan gerekebilir onun içinde ekim sonrası vakit olur diye düşünüyorum. Şuan tek amacımız şu 500 kişilik alımı bölüm bazlı olmadan ve YDS olmadan alabilmek. Yoksa 2000 alım diye kendimizi kandirmayalım.
-
500 kişilik hmuy açıkçası şaşırttı. İyi bir sayı. Fakat değinildiği gibi bölüm bazlı olunca ve birde YDS önkoşulu gelince işler karışıyor. Şu ilan YDS siz bölüm bazlı yerine ise 3-4 farklı puan türü ile yekten gelse çok güzel olur. Sayı 500 olunca YDS önkoşulu istemeyebilirler fakat bölüm ayrımına devam ederler mi muamma.
-
Bana göre bu başlığı da herkes tam anlayamadı Guy ve duy olduğu için puan türüne göre az olursa 80 üstü herkesin şansı var burayı ihmal etmemek gerekiyor böyle bir unvan belki bir ömür 500 kisılık alım yapmaz hatta hiçbir bakanlık uzmanlığı yapmaz net
-
Eğer yds siz gelirse bu ilan birçoğumuzun şansı olur ve duy dan daha güzeli bir kadro. Sayıya bakarak yds siz bir alım olacağını düşünüyorum. İnşallah temennimiz tutarda bari burdan yüzümüz güler
-
Olayın ciddiyetini anlamak için şu kadarını söyleyeyim, SGK Denetmen Yardımcılığı taşra unvana sahip olmasına rağmen en fazla 400 kişilik ilana çıkıyor. Ne yapıp edip YDS siz getirmeliyiz.
-
@eomer aynen kıymetli hocam bırakmayalım peşini HMB süreci yakıp ediyor ki açıklama yaptı bunla ilgili de bir açıklama alabiliriz en azından önümüzü görüp hazırlanıriz bölüm bazlı olacaksa veya YDS bu unvanı düşünenler ona göre hazırlığını yapar en azından
-
@paretowilfredo hocam bu sayilarin icinde mühendis alimi olurmu gecen defa dguy olarak alim olmustu tekrar olurmus sizce.
-
hocalarim mail atalim yarin ancak sadece yarinla kalmayalim uzunca bir sure var kendimizi surekli maille hatirlatalim 500 kisilik kadroyu yds gelirse dolduramazlar bosa gitmesin su guzelim kadro
-
Yalnız arkadaşlar hmuy yönetmelikte YDS önkoşulu şartı var öyle değil mi? YDS siz gelmesi için yönetmeliğinde değişmesi gerekiyor.
-
@LioN koşul yok hocam kurumun inisiyatifine bağlı.Yönetmeliğin değişmesine gerek yok.
-
@IS-LM kardeşim yds’si olanların günahı ne?
-
@eomer yönetmelik 2 ay önce falan yayınlandı. Acaba hazine değilde maliye tarafı için mi böyle yüklü bir alımı o zaman düşünerek bu yds olayını "gerekli görüldüğü takdirde" diye düzenlediler? Kafada deli sorular
-
Biz yds’ye boşuna mı çalıştık gece gündüz arkadaş. Çalışmayıp yds’si olmayanlar yds’si, olanların hakkını gaspetmeye kalkması ne kadar doğru? Eğer olur da kaldırırlarsa hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum. Milletin elinden emeğini almaya kalkıp bir de para kazanmaya kalkıyorsunuz gibi olmuyor mu? Ayıp. Ortalıkta yds’siz ilan gelmiyor diye siz denizde kumsalda sevgilinizle gezerken, batak oynarken biz yds çalıştık arkadaş. Bu nedir ya.
-
@eomer o zaman iyiymiş kardeşim. 500 sayısında YDS istemeyebilirler. Fakat son yaptıkları sözlü sınav bu alımda klasik olmasada test sınavı yapabilirler.
-
@emrediyebiri hocam bizim lafımız puan alan size değil. Yds isteyen kurumlara. İstemese sizde gece gündüz calismak zorunda kalmayacaktınız. Hanginiz kuruma girince ingilizceyi kullanacak. Aday elemek icin yapiyorlar ona kızıyoruz.
-
@LioN seni bakan yapsınlar. Herşeyi böyle keyfine göre düzenle.
-
500 kisiyi yanlış mı yazdılar diye hala düşünüyorum.muy 2013 te 125 kisi bolum ayrimi yapmadan 20 katini sinava çağırmış.Önceki hmuy ilanına göre bakarsak bu ilanda yaklasik 350 kişi İİBF ye ayrılır. Hazine birimleri için yds isteceyektir. Diğerleri için birşey demek zor.