2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Yunus1059 aday sistemine kayıtta sanırım herkes problem yaşıyor
-
@Matrakçı-Nasuh 7 sene istanbulda 2 sene ankara'da kaldım aylık olarak iki şehir arasında yapacağın masraf farkı 1000 lirayı geçmez.
-
@Yunus1059 hocam bu gibi arkadaslar öyle seyler söylüyolar ki . insanlari resmen bu gibi ilanlardan sogutma niyetiyle yaziyolar her basliga
-
@beirutde Boş yapıyorlar hocam sen kafana takma başvurmak istemiyorsa kendisi bilir
-
HMB alımlarının tümü için soruyorum. Başvuruyu yaptıktan sonra vazgeçip iptal edebilir miyiz?
-
Merhaba, 2020 KPSS puanları yeterli olmasına rağmen başvuru esnasında "KPSS puan şartlarını sağlamadığınızdan başvuru yapamazsınız." uyarısı alan var mı?
-
@kulesbf aynı durum bende de oluştu
-
@Yunus1059, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@beirutde Boş yapıyorlar hocam sen kafana takma başvurmak istemiyorsa kendisi bilir
Boş yapan anca sen ve ayak takimin
-
@beirutde hocam ne işle meşgulsün?
-
@babanınoglukemal calistigimi mi söyledim .mezunu.
-
@Matrakçı-Nasuh baska basliklara uza
-
@beirutde tahmin ettim zaten. Git bi bak takım elbise fiyatlarına, oturulacak düzgün ev kiralarına ondan sonra konuş. 6500 öğrenci için güzel maaş ama harcama carpanindan haberin yok galiba iktisatta görmediniz mi o konuyu daha?
-
@babanınoglukemal arkadasim bos konusma ya. kimse seni zorla istanbulda calistirmiyo. caniniz istemiyosa basvurmazsiniz. laf ebeligi yapmayin gelio burda.
-
@beirutde ben senin nerden arkadaşınım? Daha dünkü mezun gelmiş buraya laga luga ediyor. 800 dolarla yaşa bakalım İstanbul gibi şehirde 2 ay sonra aylık enflasyon oranlarını takip edersin.
-
@babanınoglukemal merak etme senin hayal dahi edemedigin bi okulun alakali bölümünden mezunum. senden cok daha iyi anlarim o konulardan
-
@beirutde hahaha hangi okul boun mu?
-
Arkadaşlar böyle tartışmaları başka yerde yapin. Lütfen başlığın altını meşgul etmeyin. Bir de lütfen konuştuklarımıza dikkat edelim. Biz kpss görmüş belli statüde memurluklar için çalışmış kaliteli insanlarız. Böyle konuşmalar bize yakışmaz.
-
@babanınoglukemal odtü isletme .hadi uza
-
@beirutde vay bee şu an çöktüm ağlıyorum. ODTÜ işletme okuyan adam burda muy kovalıyor, bankalara falan gitsene aslanım ne işin var buralarda.
-
@babanınoglukemal gidiyorim merak etme. senin gibi gelip burda ilanlardan mileti sogutan kisilere de had bildiriyorum ayni zamanda