2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@cmonn18 böyle bir şey olacağını sanmıyorum. kuruma girmek için her sene sınav puanı mı elde edeceğiz. 2020de mezun olup puan alan giremeyecek mantığı çıkar ortaya
-
Dostlar bu rol aldığı projeler falan bunlar onei değil değil mi?
-
Dostlar olay fazla kişiselleşmiş. Lütfen bu tartışmaya son verelim. Başlıkla ilgili konulara dönelim.
-
İstanbul'da 5000 lira alan arkadaşım Kadıköy-Modada yaşıyor. Hiç de zorlanmıyor. Ben de 5 sene orada yaşadım. Hayat şartları bir tık zor olabilir ama şu paralarla da yaşanmaz demeyin.
-
@yolosapiens iste bu kadar. benim arkadasim da atasehirde yasiyo daha az maasla bu kadar dert yanmadi sordugumda
-
Merhaba, Acaba 2019 sınavında da yeterli puan almak şart mıdır bu sınava başvurabilmek için? Yani sadece 2020 den yeterli puan almak yetmiyor mu? İlanı yanlış mı okuduk? Bir arkadaş net bilgi ile içimizi rahatlatırsa çok dua alır.
-
Arkadaşlar başvurumu yaptım, ayrıca başvuru formunun gönderilmesi de gerekiyor ama o, sınava hak kazandığımız tam netleştikten sonra sınav tarihinden önce diye yazıyor ilanda
-
Hocam sizin hem 2019 hem 2020 puanınız 75 üzeri değil mi?
-
@DorianGray yok hocam öyle bişey yok iki puandan biri olacak 2020 puanları yüklenmemiş sisteme anladığım kadarıyla
-
@kaizen17 gün içerisinde çözüleceğine dair konuştu arkadaşlar başlıkta okuduysaniz
-
@kaizen17 evet hocam okudum fakat ben hala aynı hatayı alınca emin olamadım. Bu ihtimali okuyunca biraz moralim bozulduda ondan emin olmak istedim. Hayırlısı madem başarılar dilerim size. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
-
Başvuru nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz?
-
link atabilecek var mı bakmadığım alan kalamdı başvuru için
-
@avemim https://sinav.hmb.gov.tr/basvuruform buradan başvuruluyor. Dil puanım 2020 olduğu için sanırım görmedi.
-
Sorun düzelmiş arkadaşlar ben referans kısmında takıldım.
-
@Cannboi Hocam YDS puanınız geçen yıldan mı vardı. 2020 Puanını göstermiyor şu an bende.
-
@serdo evet hocam 2019 Aralık tarihli, o da düzelir gün içinde.
-
Arkadaşlar merhaba, 2015 Sonbahar YDS'yi kabul ediyor mu sistem ?
-
@Gannuşi onu kabul etmeyebilir Hocam. Süresi dolmuştur 2015in.
-
@beatrixxx aga o ne ya bunu da sorguladık ya ölsem de gam yemem