2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@DorianGray ben eşyanın tabiatına aykırı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle sistemsel bir sıkıntı vardır. Bekleyelim sıkıntı yok
-
arkadaşlar eylül 2020 yds de puan aldım ama sistemde görünmüyor aynı sorunu yaşayan varmı nasıl çözdünüz?
-
@BuzDevriSid valla aynı sorun bendede var. Bugün kpss puanını çekmiyordu aynı şekilde aramıştım personel işlerini gün içerisinde düzelir dediler düzeldi. yarın tekrardan ulaşmaya çalışıcam bakalım ne diyecekler.
-
@misanthrope bizide haberdar edersen sevinirim. Yarın fırsat bulabilirsem bende ararım
-
-
independent türkçeye göre bazı bakanlıklarda birleşme ve ayrılma kararnamesi hazırlanıyormuş. bizi bi alsınlar da
-
@misanthrope bende de aynı sorun var kardeşim YDS 2018 2019 puanımı çekiyor ama 2020 yi çekmiyor
-
1 milyon yazılımcı projesi diyorsunuz ama önce şu sınav başvuru portalını hazırlayan dangalağı eğitin YDS puanını çekmiyor...
-
Başvuran erkek arkadaşlar arasında askerliği tecilli olup tecil tarihini girmesine rağmen başvuru kontrol aşamasına geldiği zaman tecil tarihi gözükmeyen var mı ? Gözükmesi için ne yapmam lazım ?
-
Başvuru yaparken yds puanı direk geliyor ama ben ydsden farklı bir sınav puanı kullanmak istiyorum mümkün değil mi bu?
-
arkadaşlar sözlü konularında muhasebe yok dimi ben yanlış anlamadım? maliyenin sonunda muhasebe yazıyor o nedir
-
@churcill İngilizce diline ilişkin olarak yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından
(YDS) veya buna denkliği T.C. Yüksek Öğretim Kurulu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme
Merkezi (ÖSYM) tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliği bulunan başka bir sınavdan en az 70 puan aldığına yönelik geçerli belgeye sahip olmak, -
@feliks9 işletme başlığının altında da yazıyor. Genel muhasebe sorabilirler.
-
Yds'si olmayanların ahınımı aldınız nedir arkadaşlar. Puan var sistem görmüyor görmek istemiyor hayır diyor YDS istemiyorum diyor:) İşin şakası bir yana umarım en kısa zamanda sorun çözülür.
-
Sisteme fotoğraf yükleyebilen var mı ? ben yükleyemiyorum
-
@Ysgnd5 evet kabul ediliyor ama sistemde yükleyecek yer yok
-
@htcnr PNG ye çevir öyle yükle bide PC den girdiğine emin ol
-
@lahzamm teşekkür ederim
-
Arkadaşlar 2020 yds puanımı görmüyor benimde sizin gibi. Aramadığım numara kalmadı. Ulaşabileceğimiz numara var mıdır yoksa sistemi düzeltmek için çalışıyorlar mı. Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi
-
@aday13 ben de ulaşamadım maalesef umarım düzeltmeye çalışıyorlardır