2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@platypus Ulaştım hocam ben. Haberleri varmış bu durumdan. Bugün yarın düzelir dediler
-
@aday13 bende ulaşamadım
-
Fotoğraf biyometrikmi olacak?
-
@aday13 hocam hangi numaradan ulaştınız
-
Hâlâ devam eden yüksek lisansı yazabiliyor muyuz?
-
@churcill 0312 415 20 54 numarası ama ilk aradığımda ulaşamadım. Gayet güzel bir ses tonuyla merak etmeyin haberimiz var bu durumdan arkadaşlar düzeltmeye çalışıyor bugün yarın düzelir dedi.
-
2020 YDS puanıyla bu başvuruyu yapabilen var mı?
-
Bakanlıkların ayrılması gibi bir durumda ilanın iptali gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Yoksa bu alımı direk hazine uzmanı olarak mı yaparlar?
-
@cmonn18 aynı soru işaretleri benim de aklımda. Yeterki iptal olmasın da her türlü ünvan farklılığına varım
-
Değişim isteyen arkadaşlar yeni bakana bastırabilirler, belki sonuç elde edilir.
-
@lahzamm, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
2020 YDS puanıyla bu başvuruyu yapabilen var mı?
Ben de başvuramadım. Dün aradığımda üzerinde çalışıyoruz yarın yapın başvurunuzu demişlerdi. Hala bir iyileştirme yok.
-
@avalist kardeşim anladığım kadarıyla her gün bastırmalıyız aradım beni bir oraya bir buraya yönlendiriyorlar. Kadının biri ilgileniyor bazı arkadaşlar dedi yüzüme kapattı olmadı cimere şikayet edelim
-
@avalist Yani telefonları açmayanlar mı dersin gevşek gevşek konuşanlar mı ? İşinin ne olduğunu bilmeyenler mi yazıklar olsun ya doluşmuşlar kurumların içine ne yaptıkları belli değil bir de bize üstten bakıyorlar.
-
Bende 15 numara aradım ulaşabilmek için anca ulaştım. Her aradığım 3 tane numara verdi. Sonra onlarda 3 numara verdi. En son pes ediyordum biri bilgi verdi sağolsun
-
Ben bu akşam başvurumu yaptım ama başvuru bilgilerini düzeltmek istediğim için geri dönmek istedim fakat sistem izin vermedi. Başvuruyu güncellememiz mümkün mü?
-
2020 yds puanını girmek isteyenler için sistem düzelmiş arkadaşlar. Artık puan bilgisi görünüyor
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Başvuru aşamasında tc kimlik no ve nüfus cüzdanı seri no eşleşmiyor uyarısı alan var mı?
-
@cclark, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar kolay gelsin. Başvuru aşamasında tc kimlik no ve nüfus cüzdanı seri no eşleşmiyor uyarısı alan var mı?
İyi akşamlar hocam, seri no’nuzda 0’lar varsa onları yazmadan deneyebilir misiniz?
-
@vamos teşekkürler hocam. Baştaki 0'ı yazmayınca kayıt yapabildim.
-
@lafz hocam aynı durum bende de var ama yapılmışsa yazıyor, sanırım yazmayacağız.