2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Merhaba arkadaşlar. Hala geçerli bir YDS puanı bulunmamaktadır uyarısını alıyorum. Geçen ay e-YDS'ye gitmiştim. Bu sebeple mi olmuyor? e-YDS'ye girip de başvurabilen var mı acaba?
-
@lafz benimde bu durumum var, ben yazdım devam ediyor şeklinde ekledim.
-
Meraba başvuru yapan var mı? Başvuru formunda imza kısmı var , formu bir yere göndermemiz mi gerekiyor? üstte boşluk bırakılmış .../.../2020de yapılacak sözlü sınava katılmayı talep ediyorum gibi bir cümle vardı aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaşlar eğer 500 kişinin tamamı alınırsa bunlar istanbulda hangi semt de göreve başlayacaklar ? Bilgisi olan var mı ?
-
@htcnr mülakata katılmanız kesinleşince gönderilecek diye biliyorum
-
@lafz teşekkür ederim
-
@mrttrm Ataşehir de hizmet binası var İstanbulda
-
@avemim aynen ataşehir diye biliyorum ben de
-
-
Tamamı değil bir kısmı mı yoksa ?
-
Özel yetenek/beceri kısmına ne yazabiliriz? Herhalde CV yazar gibi bir şey beklemiyorlardır?
-
Arkadaşlar adres ile ilgili bir sorum var. Geçen sene mezun oldum ve sistemde adresim üniversite okuduğum il olarak görünüyor. Yakın zamanda üzerime hat devralıp e-imza ile adresimi değiştirmiştim turkcellden ama sistemde eski adres görünüyor. Eski adres ile devam etsem sıkıntı olur mu, yoksa ilçe nüfustan adresimi değiştirmeli miyim başvurmadan önce?
-
Yukarıda yazdığım şeyin saçma olduğunu farkettim. Sonuçta güvenlik soruşturması falan yapılacak. E devletten denedim az önce hata verdi, nüfus müdürlüğü yolu gözüktü bana.
-
Arkadaşlar hmuy sözlü sınav tarihi belli oldu mu?
-
@mrttrm merkez teskilat binalari diyo. daha basvurular bitmedi
-
@beirutde ilk cümleyi silmeyi unutmusum. basvurular bitmedi henuz
-
Eminim herkesin aklında 2 soru vardır. Daha önce sorulduysa affola. Daha yeni üye sayılırım.
1- Geçen alımda başvuru tarihi bittikten ne kadar süre sonra mülakat tarihi belli olmuştu?
2- Bir de mülakattan sonra açıklanma süresi ne kadar uzun sürmüştü?
-
@önemli Merhaba hocam, hoşgeldiniz. Geçen alımda;
•Başvurular 27 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında alındı.
•5 Haziran’da mülakata hak kazananlar ve mülakat tarihleri belli oldu.
•Mülakatlar 15 Haziran’da başlayıp 2 Temmuz’da bitti.
•Sonuçlar ise 29 Eylül’de açıklandı. -
@vamos teşekkür ederim hocam. Hoşbulduk. 100 kişide bu kadar sürdüyse dediğinize göre 500 kişi biraz daha uzun sürebilir mantıken. Hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar şimdi başvuru için kayıt oluşturdum ama herhangi bir mail almadım. Ayni sorunu yaşayan var mi?