2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Üstteki not kısmı için kurumu arayan oldu mu? Ben öğle arasından sonra aramayı düşünüyorum.
-
Başvurudan sonra telefona mesaj gelmesi ya da maile gerekiyor mu ?
-
@mutlakbutlan hocam ararsınız harika olur. Varsayımlarla yola çıkmayalım.
-
Ben aradım arkadaşlar , Ankara da olacak alımlar haftaya sıralamalar belli olur.
-
@Ysgnd5 teşekkürler
-
@filyasyoncu sadece Ankara için mi alım olacakmış yani
-
@luce Istanbul icin aslinda. Ama Ankara için de görevlendirme olabilirmiş
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
@filyasyoncu hocam alım ankara tamam da sıralamalar nasıl haftaya belli oluyor? Görevli mi söyledi yoksa sizin düşünceniz mi? Ben aradığımda daha belli değil ne zaman açıklanacağı diyorlardı 1 hafta da olabilir 1 ay da olabilir dediler ki geçen sefer 1 ayı da geçti listenin açıklanması..
-
Benim anladığım Bakanlığın merkezi Ankara olduğu için görev yerinin Ankara olacağı, forumda bir arkadaşın dediği gibi İstanbula hizmet binaları yapılıyorsa burada çalıştırmak üzere de alım olacağı yönünde. Sonuç olarak 500 kadro alım son zamanlardaki en büyük A grubu personel alımı. Bu da kazanma şansını arttırır. Bir daha bu kadar çok alım yapılır mı? sanmıyorum.
-
Kusura bakmayın ben anlamadım, alımın tamamı istanbul için değil miymiş? Emin olmak için soruyorum. Zaten başvuru yaptım ama Ankarada oturuyorum bu sebeple benim için önemli
-
yeni bakanın gelmesiyle istanbul rüzgarı dinmiş gözüküyor. bastırın ankaralılar
-
@lafz
evet İstanbul değilmiş. Hatta çoğunluk Ankara -
ankara olması beni gerçekten çok mutlu etti.
-
günün anlam ve önemine binaen; siz de mi oldunuz angaralı
-
@önemli hocam makine sıralıyor zaten , onların yaptığı birşey yok isterlerse 1 saate açıklarlar , ibb ve iç işleri 2 günde açıkladı , sıralamaya girenleri yayınlamak mesele değil, ne zaman mülakat olacak ne zaman işe başlanır o önemli , Ankara olması çok sevindirici
-
Arkadaşlar kurumu aradım net olan bilgiyi söylüyorum, hanımefendinin ifadesi tam olarak "Ankara'yı da ekledik fakat sayılar belli değil şeklindeydi" yani alımlar İstanbul'a ve Ankara'ya olacak şekilde, ayrıca benim sorum üzerine çalışma aşamasında kazananların nereyi tercih de göz önünde bulundurulur diye de ekledi, burda alım sadece Ankara vs diye paylaşım yapmak doğru değil arkadaşlar sonuç itibariyle buraya İstanbul için de başvuranlar var empati yapalım.
-
@kaizen17 aynen ben de aradım aynısını dediler. Sadece ankara değil, aynı zamanda istanbul da varmış. Tercih durumuna bağlıymış. Ancak tabi sayı belli olmadığı için istanbula gitmek istemeyip de gidenler de olabilir ya da olmayabilir de. Hayırlısı.
-
@kaizen17 kazananların nereyi tercih edeceği de göz önünde bulundurulur yazmıştım yazım hatası olmuş.
-
@kaizen17 Ben birebir görüşmeyi aktardım. Yanlış bilgi aktarmadım. Hanımefendi size farklı bana farklı bilgi sunuyorsa bu onun hatasıdır.