2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@kurtarslan Kurum sınavlarında YökDil hiç bir zaman kabul edilmez. YÖKDil yalnızca akdemik başvurularda kabul edilir. Kurum sınavlarında kabul edilen sınavlar şunlardır:
CPE,
CAE,
TOEFL iBT,
PTE Akademik -
@bytheodoras tabi YDS'ye ek olarak.
-
@bytheodoras teşekkürler,hayırlısı olsun.
-
Acaba alımlar Maliye kanadına mı hazine kanadına mı olacak bilgisi olan var mı?
-
@bytheodoras hocam YDS nin geçerliliği kaç yıl oluyor kurum sınavlarında bilginiz var mı?
-
@uluslarcı YDS'nin resmi olarak geçerliliği 5 yıldır. Yani 5 yıl kullanılabilir. Fakat bazı stratejik kurumlar, başvurularında son 2 yıl içinde alınmış bir puan istiyor. TİKA vb.
-
YDS puanı için personel müdürlüğünden aranan oldu mu arkadaşlar?
-
@mvpk ne için aranacaktı ki Hocam?
-
@bytheodoras YDS puanım bir türlü gözükmemişti başvuruda ben de kendim doldurmuştum puan kısmını. Bu sebeple arayıp mail yoluyla sonucumu göndermemi istediler. Dedim başkaları da arandı mı acaba aynı sebepten.
-
Arkadaşlar ilana kaç kişinin başvurduğunu bilen var mı ?
-
@mvpk merhaba hocam, listenin ne zaman açıklanacağını sordunuz mu?
-
@ysgnd5 Maalesef hocam. Başvurunun son günü aradılar, aklıma gelmedi o an sormak ne yazık ki.
-
@mvpk anladim hocam. Cevap verdiginiz icin teşekkürler
-
@ysgnd5 Rica ederim hocam. Kısa sürede açıklarlar inşallah.
-
arkadaşlar mülakatlarda özel sektör tecrübesini ve yaş olayını sıkıntı ederler mi konuyu dağıttığım için kusura bakmayın lütfen mülakat deneyimim yok
-
@avemim 30 yaşının üzerinde özelde tecrübesi olan birisi vmyye girmişti geçen senelerde. Geneli bilmiyorum ama bence problem olmaz.
-
@avemim hocam çok sıkıntı olacak bir durum olmaz, yaş sınırına çok yakın atananların sayısıda hiç az değil
-
@jaeger sınırda değilim ama nedense yeni mezunlara öncelik verilir gibi düşünmeye başladım teşekkür ederim
-
@avemim hocam ben yeni mezun olmayı çok artı bir özellik olarak düşünmüyorum,
-
@jaeger umarım onlarda bizim gibi düşünüyorlardır da negatif olarak geri dönmez bize