2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
peki ilk gün başvuranlarda sadece istanbul seçeneği vardı. ankara yoktu. ben ankara istiyorum ama başvuru güncelleme yapılmıyor. onu nasıl yapacağız?
-
@bytheodoras tercihlerde değişme olmadı zaten hala sadece İstanbul var
-
-
Başvuruda referans eklemek zorunda mıyız?
-
@labrisa ekleseniz iyi olur hocam ararlar mı bilmiyorum ama yazmazsanız belki çok şey kaybetmezsiniz yine de kamuda çalışan bir arkadaş ya da üniversite hoocası yazabilirsiniz
-
@beatrixxx Anladım hocam çok teşekkür ederim
-
@beatrixxx ben yazacak referans bulamayınca ogretmen_polis olan kendi ablamı kendi enistemi yazmistim
-
Arkadaşlar çıktıyı alınca iki sayfa oluyor dimi sizde de, tek sayfaya çıkmıyor sorun yok dimi
-
@feliks9 evet hocam 2 sayfa şeklinde
-
@bnrnef iyi yapmışsınız ben de öğretmen ablamı yazmıştım
-
@beatrixxx bir de mülakatta 2-3defa babanız ogretmenmis branşı ne gibi sorular sordular.ilginc geldi .en son ortaokulda babamın mesleğini sormuslardi.
-
Arkadaşlar başvuruda özgeçmiş yüklemeye yönelik bir şey yoktu değil mi? Biraz zorluk yaşadım da başvuruda gözden kaçırdığım bir şey olmaması açısından soruyorum.Örneğin Guy başvurusunda kurs sertifika seminer vs bilgiler isteniyordu ama burda denk gelmedim ben.
-
@lilmolli Varsa daha önce yapılan stajlar, iş deneyimi, faaliyette bulunulan dernekler vs ilgili bölüm vardı. O bölümü görmeden başvuruyu tamamlama ihtimaliniz yok hocam.
-
@Carpe-Vita Evet hocam o kısımları doldurdum ama dediğim gibi kurs sertifika vs bir kısım yoktu.Vergi denetçiliği ve guy başvurularında bir de özgeçmiş istiyor o nedenle sormak istemiştim bunda da var mıydı diye çok teşekkürler yanıtınız için.
-
@lilmolli ben doldurmadan tamamladım bir sıkıntı olmadı
-
@lilmolli özgeçmiş kısmı yoktu
-
Liste ne zaman açıklanır bilen var mı
-
yökdil puanı geçerli miydi arkadaşlar?
-
@kurtarslan hayır
-
@bytheodoras gruplarda birkaç kişi yökdil puanıyla başvuru yapmışlar. başvuruları iptal mı olur bu durumda?