2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Başvurudan sonra mail mi gelecek? Ben öyle bir şey bilmiyorum
-
@lafz başvuru yapamadim hocam. Başvuru kayıt oluşturduğunda maille sifre gelmiyor mu?
-
@bitmeyenyds ha hmb sitesine kayıt olurken geliyor evet. Telefona şifre geldi yanlış hatırlamıyorsam. Tabi yapalı çok oldu emin değilim.
-
Arkadaşlar ben profil fotomu değiştirmek istiyorum ancak değiştiremiyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
-
@önemli, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar ben profil fotomu değiştirmek istiyorum ancak değiştiremiyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Çözdüm arkadaşlar. Chrome’dan kaynaklı bir sorunmuş. Operadan oldu.
-
Arkadaşlar başvururken şöyle bi yazı vardı dikkat ettiniz mi, başarılı olan adaylar istanbul yanı sıra öncelikli olarak ankara da da çalışabilecekler tarzında. İlanda sadece istanbul yazıyordu ama demek ki tek istanbıul değil ankarayada olabilir heralde
-
@feliks9 bunu ben de fark ettim tesadüf müdür bilmem Berat Albayrak'ın istifasından sonra çıktı o yazı.
-
-
Bir türlü fotoğraf yükleyemedim, fotoğraf üzerinde alan seçimi yapın gibi bir uyarı çıkıyor sürekli. Telefondan girdiğim için mi olmuyor acaba? Yardımcı olabilecek olan var mı?
-
@noir chrome ve tel harici bir yerden dene.
-
@Cannboi hocam merhaba ben ilk gün başvururken böyle bi yazı yoktu ve tercihlerde sadece İstanbul vardı. Siz başvuru yaptığınızda tercih seçeneklerinde Ankara çıkıyor muydu?
-
@uluslarcı tercih olarak yok ama aşağı not düşmüşler ankarada da görevlendirilebilir tarzında
-
@churcill ben başvurduğumda öyle bir yazı çıkmadı gerçi ben ilk günlerde başvurmuştum, görevlendirilebilir gibi ihtiyari bir ifade mi geçiyor hocam yoksa zorunlu gibi mi ?
-
@kaizen17 valla ' öncelikle ankarada görevlendirilir' gibi bir ifade hatırlıyorum benim de oldu birkac gun basvurali şuan tam ifade neydi emin değilim
-
@churcill anladım hocam kazananlari eğitim için ilk Ankara'da başlatabilirler onunla alakalı da olabilir belki de
-
@noir ben de aynı uyarıdan dolayı yükleyemedim telefondan. Siz yapabildiniz mi acaba ?
-
Başvuru yaptıktan sonra çıktıyı alıp hemen mi göndermemiz gerekiyor
-
Arkadaşlar başvuru yapan oldu mu? Ben başvuru yaparken hernekadar ilanda İstanbul iline alınacağı söylense de başvuru ekranına uyarı koymuşlar. Kazananların Ankarada da değerlendirileceğine dair. İstanbul diye girmeyenler varsa bence değerlendirsin derim.
-
@luce giriş sınavına hak kazananlar açıklanınca gönderilcek diye anladım ben ama
-
@luce mülakata hak kazanırsanız göndereceksiniz.