Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Fotoğraflı sınav giriş belgesi nedir acaba
-
@zlatan8
Başvuru formu olsa gerek. -
Mülakat tecrübesi olan var mı acaba, neler soruluyor?
-
@Camokaa https://forum.tercihiniyap.net/topic/3271/i̇çişleri-bakanlığı-dernekler-denetçi-yardımcılığı-alımı-2018/
Bir önceki alımın başlığı dostum. Tarayabilirsiniz
-
@paretowilfredo hocam teşekkür ederim, mülakatlar şaşırtıcı şekilde mayısın ilk haftası açıklandı ne diyorsunuz bu işe? Ertelenme durumu söz konusu mu
-
@Camokaa Ben çok programlı verildiğini düşünmüyorum dostum ilanın. Şahsi düşüncem ilan metnini aynen yayımlamış oldukları yönünde. Duruma göre değişiklik yaparlar illa ki. Şartlar o dönem için yüz yüze mülakat ortamının olacağı şekilde görünmüyor hala.
-
@AndOne eyvallah hocam sağ olasin
-
Kuaför olayını nasıl cozeceksiniz arkadaslar
-
@iibfpalace ya korona tedbirleri kalkacak yavaştan bilgisi geldi, onun için mayıs başına belirlediler mülakatları. Yada pareto hocamın dediği gibi plansız şekilde ilan ettiler, mülakat ertelenecektir
-
Arkadaşlar Bakanlığı arayan oldu mu personel genel müdürlüğünü
-
Ankara dışından mülakata girecek arkadaşlar nasıl katılım sağlayacak mülakatta erteleme yok gibi duruyor.
-
@şanlıefsane bugün seyahat izni başvurusunda bulundum. Otobüs firmaları 3 katı fiyat istiyorlar, kuvvetle muhtemel şahsi araçla gelmek daha avantajlı olacak.. Berber konusu hala çözülmüş değil ama.
-
@Camokaa hocam izin belgesi verilecekler 4 5 madde ile gösteriliyor e devlet üzerinden siz hangisine istinaden başvurdunuz
-
@şanlıefsane e devletten yapmadım hocam, otogarda kurul var oraya dilekçe verdim
-
@Camokaa berber durumunu kendileri biliyordur galiba tıraş olup gitsek yasağı cignemis olacağız sormasınlar nerde tıraş oldun diye
-
Mülakatın ertelenmesi gerekiyor yetkililerle görüşülecekti en son cumaya kadar belli olur belki çünkü bu ortamda şehir dışından gelmek çok zor şahsi aracı olmayan kişileriz
-
@Claark erteleme olsa duyurulurdu şimdiye
-
@Camokaa anladım hocam cevabınız için sağolun.
-
@Reşo Tekrar bi ararım yarın inşallah umarım erteleme olur
-
Otobüs seferleri devam ediyor, iptal edilmezse de gelme imkanımız mevcut hocam.
Sağlıklı değil ve bilet fiyatları 2.5 kat artmış olsa da, gelme imkanı var