Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@jeanpaulsartre başka yeri asil olarak kazandığı halde buraya da mı başvurmuş komedi gibi ülkeyiz yeminle
-
Yazıktır günahtır.Tamam bizlerin puanı yok ama yapmayın etmeyin.Listeye bir baktım guy hani kabul edilebilirde devlet geliri kazanan adam buraya başvurmuş.Ya anlamiyorum kardesim ne olur biri bizede desinki devlet gelir şundan dolayi kotu sundan dolayi bu kadroyu istiyoruz.Komisyona ne diyeceksiniz?Gerçekten amacım tartisma cikarmak değil.
-
@now34 listedeyim ama SGK da yoktum. Bir çoğu deseydiniz daha doğru olurdu sanırım
-
@enjoythesilence, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@now34 listedeyim ama SGK da yoktum. Bir çoğu deseydiniz daha doğru olurdu sanırım
sessizliğin tadını çıkaranlar için sıkıntı yok onlar kendilerini biliyor üstünüze alınmayın alınacak kişiler bellidir özelden yazabilir orda tartışalım bu kişiler yazacaksa eğer başlığı kirletmeyelim...
-
Benim üstüme alındığım yok dostum, 90 kişi SGKda da vardı diyip herkesi hedef gösteren sensin. Daha doğru bilgi olsun diye bir öneri getirdim sadece. Neden durduk yere sanki listedeki tüm 90 kişi sgk kazanmış da burayı da tercih etmiş gibi bir hava yaratıyorsun onu anlamış değilim. Bir konuda sinirlenmiş olmanız bu tarz gereksiz genelleme ve ithamlara yer açıyorsa biraz sakin kalmaya çalışın derim. Onlarca listeye giremedik, senelerce dirsek çürüttük. Sanki bu tarz olumsuzluklar bir tek sizin başınıza geliyor gibi sinirlenip başlığı gereksiz serzenişle doldurmanın kime ne yararı var. Yanlış bilgi vermeyin, insanları hedef göstermeyin. Varsa bildiğiniz kişiler ve isimler bakın bu böyle hak yiyor diye yazarsın açık açık olur biter ki ben böyle bir şey yapılmasını da tasvip etmem, hoş değil ve gereksiz.
-
Arkadaslar bakanlik ile görüştüm mulakata girmeyecek arkadaslar bu hafta icerisinde faks yolu ile dilekce yollamaları halinde listeden cikacaklar ve baska adaylara sira açılmış olacak, bu konuda hassasiyetinizi bekliyoruz. Dilekce İcisleri bakanligi personel genel mudurlugune hitaben yazilmasi gerekli, dernekler denetciligi mulakatindan feragat edildigi belirtilip mulakat listesinden ismininiz cikarilmasi talep edilmelidir. Sizden anlayis bekliyoruz bu konuda kisa bir vakit ayirmaniz bizler icin hayati öneme sahiptir, tesekkurler. ( Faks numarasi: 03124256130 )
-
@mert12344321 arkadaslar kaymakamligi kazanan bir arkadasimiz feragat dilekçesini gonderdi ve isleme alindi, kendisine şahsım ve buradaki diger arkadaslarim adina tesekkur ederim, mulakata girmeyecek diger arkadaslarin da ayni hassasiyeti göstermesini kendilerinden bekliyoruz
-
@mert12344321 feragat eden kaymakam arkadasimizin adi Osman Kurt, kendisine ulasmaya calisanlar icin belirtmemi istedi, kendisine yazmaniza gerek yok sagolsun gerekeni yapti arkadas:)
-
@mert12344321 Bir arkadaşımız daha feragat edecekti bugün haber gelirse yazarım buraya. Faks numaralarını attım kendisine. Başka varsa duyarlı olup feragat versinler.
-
Yani zaten mantık olarak merkez uzman bir yeri kazandiysan ya da ne bileyim kaymakamlık gibi bir yeri vicdanen kimse bunu söylemeden kendiliğinden harekete geçip feragat etmez mi insan. Misal ben böyle bir durumda olsam cidden gece uyku girmez gözüme. Atandım ama falanca kurumada başvurmuştum ulan ordan nasıl edipte başvurumu çeksem birine daha fırsat oluştursam diye derde düşerdim. Kurumu arar sorar ederdim. Kendi vicdanım rahat olsun derdim.
-
@mert12344321 Btk'dan feragat etmek ısteyen ne yaptı hocam.
-
@g-uzmanı BTK dan feragat edecek arkadas da ayni kisi, bugun yarin ayni islemi orasi icin de uygulayacak sagolsun
-
@mert12344321 Bahsettiğiniz Osman Kurt ise o erzurum btk listesinde Ankara listesinde olan ne yaptı acaba?
-
@g-uzmanı pardon yanlış anlamisim ankarada btk kazanan arkadas da feragatini bugun gönderecekti, yollamistir büyük ihtimal
-
Puanı yüksek olanlara hitaben yazıyorum. Ben kaç yıldır eleniyorum. Son yılımdi hep benim puanımdan dusuk puanlılar alındı kazandı mülakatlarda... Şimdi sizlerin vicdani buna ne diyor? Ve Bu kuruma da başvurdum. Puanlarım hep 92-98 arasinda ve en az 15 mülakattan elendim. Başvuran arkadaşlar feragat etmesin lütfen. Puanı yüksek olanlar girsinler... Puanı yüksek olanlar hep tekrar giriyorlar. Biraz puanı yüksek olup referansı olmayanları düşünün...
-
@napolyon86 Bu düşünceniz yanlış elenme sebebinize bir şey diyemem ama yüksekler kazansın istiyorsunuz fakat nerden biliyorsun bu alımda da yükseklerin kazanacağını o kadar emin olamayız.
-
Arkadaslar, mulakata girmeyecek arkadaslar bu hafta icerisinde faks yolu ile dilekce yollamaları halinde listeden cikacaklar ve baska adaylara sira açılmış olacak, bu konuda hassasiyetinizi bekliyoruz. Dilekce İcisleri bakanligi personel genel mudurlugune hitaben yazilmasi gerekli, dernekler denetciligi mulakatindan feragat edildigi belirtilip mulakat listesinden ismininiz cikarilmasi talep edilmelidir. Sizden anlayis bekliyoruz bu konuda kisa bir vakit ayirmaniz bizler icin hayati öneme sahiptir, tesekkurler. ( Faks numarasi: 03124256130 )
-
@morkalem sağlık uzmanlığı varsa oradan da feragat eder misiniz
-
Ben gayet doğru olduğunu düşünüyorum. İnsanlar 90 üstü almak için o kadar çalışıyor Ben 15 mülakattaN elenen bir düz memur olarak buNu diyorum Sırf referansım yok diye eleniyorum hak adalet vicdandaN bahsedenler listEYe girer girmez giDip torpil arayışıNa giriyor Kendimizi kandirmayalim. Torpil olmasın en son bir müfettişlikten elediler neden acaba? Ben mi yetersizim? Bunu kendinize bir sorun bakalım orada senin puanına mi? Yoksa sadece torpile mi bakıyorlar?
-
@LioN Hocam zaten senin, benim gibi düşünenler kaderin cilvesi midir nedir artık eleniyorlar. Bu kurumda durmam gözüyle bakanlar ne hikmetse yerleşiyor. Düşünün SGK denetmenliğinde yani taşra kadroda bile dguy hatta kaymakam bile vardı derneklere hiç şaşırmıyorum artık. Hayali kaymakamlık olup 3. 4. kez elenenler varken kimler kaymakam oluyor işte.