Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı olsun, burayı seçecek arkadaşlar kültür stajyer Kontrolörlüğü den feragat edebilirler mi?
-
İlk 30 a almadıklarını kpss puanlarına göre dizmişler
-
Acaba 16.dan itibaren kaça kadar sıra gelebilir.
-
45 kişilik il göçü kazanıp listede olan var mı???
-
@enjoythesilence çok doğru bi kıyaslama olmayabilir ama önceki alımda 18 de 5. Yedeğe kadar geldi, 3 belki 4 olabilir
-
Düşük puanlılar daha başarılı olmuş. Yüksek puanlılar muhtemelen sene başından beri torpilsiz likten dolayı atanamayanlardan oluşuyor.
-
@Arrow hocam listeleri karşılaştır eğer bunlardan birini kazanan il göçü de kazanan varsa büyük ihtimal il göçden feragati tercih eder mantıken eğer. merkezi kadro ise bu açıklanan kadrolar tam bilmiyorum nasıl fikir
-
O yüzden adalet ve kul hakkı için girmeyecekseniz bile sınavlara başvurun ki birileri torpille öne geçmesinler.eleneleri kpss puanlarına göre dizeleri gerçekten enteresan olmuş, bi yandanda herşeyi açık etmiş.
-
@Pinky karşılaştırdım hocam 2 kişi tespit ettim fakat gözümden kaçan olmuştur belki diye buraya da yazdım tekrardan
-
@Reşo kesin mi bu puana göre dizdikleri
-
@Arrow tamam kolay gelsin hocam inşallah sıra gelir size il göç 200 kişilikte de var mısınız
-
@Pinky insallah hocam.. malesef orda yokum..
-
@Willsmithh evet kıyaslayabilirsiniz özellikle elenenler kısmında net şekilde görünüyor.
-
@Reşo farketmemistim ama dediğim gibi listede sıkıntılı olup kazanan çok o yüzden icim rahat
-
arkadaslar mahalli idareler kontrolörlügü gecen alımda kacıncı yedege kadar inmişti bilginiz var mı?
-
@Arrow üzülmeyin hocam siz başarırsınız bir gün 45 lik de gelir inşallah
-
@Pinky insallah sagolun size de başarılar diliyorum
-
@Arrow siz de sağolun başarılar
-
Göç 200 lük bekleyip de kazanan var mı
-
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.
Sg denetmen yardımcılığı yedek bekleyenler olarak feragat edecek olan arkadaşımız var mı .? Varsa yardımcı olurlarsa Teşekkür ederiz.