Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benimki olmadı. Kaçıncı oldu saymıyorum artık. Önümüzdeki maçlara bakıcaz. Nasibimiz başka yerde demekki.
-
@Wicksell arkadaşlar şimdi bu sözlü listesi kpss puanıyla toplanıp ortalaması alınarak mı son puana ulaşılacak yoksa bunlar son puanlar mı herhangi bir ortalama işlemi filan yok mu.
-
@yakos1905 ilk 15 direk kazanan kişiler
-
@firito o zaman basardik btk il göç feragat zamanı Allah kalanlara kolaylık versin arkadaşlar
-
@yakos1905 btk için hangi şehirden feragat edeceksiniz Hocam
-
@enjoythesilence ânkara dostum
-
@yakos1905 hocam iyi akşamlar il göç 45 asilde misiniz ,oradaysanız sıralama kaçtı yedekte bekliyorum da
-
@yakos1905 btk Ankara’yı bekliyorum da o yüzden sordum. Allah yolunuzu açık etsin Hocam
-
@yakos1905 dernek denetçiliği btkdan daha mı iyi hocam
-
@Mrtsnr il gocte yokum usta
-
@Camokaa kişiye göre değişir dostum şöyleki benim öncelikli istediğim turnesi olması ve biraz acemilik dönemim de çok hirpalanmamak üzerine btk nin dil şartı çok öncelikli ilerleyen aşamalarda herkesten duyduğum özele geçip btk nin maasinin bir kaç katı özelde çalışma imkanı olduğu benim tercihim ise bakanlık personeli üzerine yoğunlaşıp kamu içi yukselimi daha çok tercih ediyor oluşum ayrıca Allah bir ekmek kapısı acti çok şükür daha yeterli bu olmadan önce olsa diye dua ediyordum şimdi koca kurumlar arası tercih yapmak bence benim haddime değil 2 Side mükemmel kurumlar sonuçta
-
@yakos1905 anladım hocam sağolun, başarılar dilerim kariyer hedefimizde. Rabbim bu yolda çalışan herkese nasip etsin
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Kesin liste ne zaman açıklanacak?
Ayrıca listede değişiklik oluyor mu? -
yedek olucakmı olursa süresi nasıl bilen arkadaşlar var mı?
-
@Camokaa
Kesin olmayan başarı listesi 23.05'de ilan edildi.
Sözlü sınava itirazlar listenin yayımlanmasından itibaren 5 iş günü içerisinde [02.06 mesai bitimine kadar] yapılabilecektir. İtiraz başvuruları değerlendirildikten sonra kesin başarı listesi ilan edilecektir.
İtiraz başvurusu yapan var mı bilmiyorum; ancak sürecin bugüne kadar ki işleyişinden kesin listenin yayımlanmasının çok geçe bırakılmayacağını ve itiraz süresinin bitimindeki birkaç gün içinde açıklanacağını tahmin ediyorum. -
@serkan1992
Sınav ilan metninde giriş sınav sonuçlarının duyurulmasını ilişkin açıklama şu şekilde 'Giriş (Sözlü) sınavını kazananlar, kesin başarı puanı en yüksek olan adaydan başlanmak
suretiyle ilanda yer alan boş kadro sayısı kadar asıl ve yeteri kadar yedek olmak üzere açıklanır.' -
@Averroes teşekkür ederim yanıt için hocam. Neden önce geçici sonra kesin liste açıklanıyor listede değişiklik olma ihtimali mi var yani onu merak ediyorum ben. İlk 15in kazanmamış olma ihtimali mi var ki.
-
@Camokaa
Bakanlığın personel istihdamı idari işlem niteliği taşıdığından ilgililer tarafından yargı yoluna başvurularak Danıştay'a götürülebilir. Bir idari işlemin hakkında yargı yolu gözetilmeden önce işlemi gerçekleştiren idareye itiraz başvurusu yapılır. Bu bağlamda itiraz başvurusu için öncelikle kesin olmayan liste itirazlar değerlendirildikten sonra da kesin liste hazırlanır.