KPSS ertelenir mi?
-
@mozart1 merak etmeyin kurum sinavlarinin ertelenmesinin hiç bir gerekçesi yok.tek gerekçe Corona. 2020kpss yapılabildiği her ortamda kurum sınavlarida yapilabilecektir. ben sınavlara 2019 puanimla basvurcam ama 2018 için hak yerini buldu diyebilirim. Bazı arkadaşlar 2020ye girecekleri için böyle konusuyorlar.o kadar tecrubesizler ki kurum sınavının ilanının 1ay onceden geleceğini bilmiyorlar ve sonuçlar açıklanır ywtisiriz diyorlar.
-
Allah rızası için birisi link verebilir mi acaba?
Erteleme haberini ve takvimi göremedim. -
Allah’ın adaleti şaşmaz .
-
-
2018 illerin ahi tuttu.. umarım sınava dahil olurlar bu yanlışı Korona " sayesinde " düzelir .
-
Benim şahsi fikrim kurum sınavlarının da erteleneceği yönünde. Bakan Bey bunların net tarihler olmadığını, bir kişinin birden fazla sınava girebilecek şekilde ayarlanacagini zaten belirtmişti. Sınavlar Aralik ayında yapilir diye düşünüyorum.
-
@HaniYaKi ertelenmez hocam icisleri daha yeni mayıs ve hazirana mülakat ilanı verdi
-
Evet bakan bey kesin tarih vermemişti. Kurum sınavları aralığa hatta ocaga ertelenir diye düşünüyorum. Çok yüksek ihtimal. Açıklamaya göre 2020liler dahil edilecek cünkü.
-
@HaniYaKi şahsi düşünceniz mi yoksa dileğiniz mi bu şekilde?
-
@Willsmithh ben mayısta hic bir kurumun sinav yapcağını düşünmüyorum, ne yazık ki tablo hiç iyimser gözükmüyor.
-
@meç ben kpss sürecini 2 yıl önce bıraktım dostum..
-
@marshallgil olabilir hocam da nisan yds mayısa ertelendi yks temmuzda olacak onlarca sınav var hepsi kasımda eylül de ekimde yapılamaz ya ?
-
@HaniYaKi çok öyle görünmüyor
-
@meç korona illeti geçsin, havalar güzellesin, buyur evime bir çayımı iç. Eğer alanla ilgili bir tane kitap bulabilirsen buraya yazalım yine
-
18 puanı olanların neler hissettiğini gerçekten anlayarak yazıyorum bu yorumu aldığınız puanla yüksek alımlı bir guy görmediğiniz için size yapılmış bir haksızlık haklisiniz ama orta da da bir gerçek var bakanlığın yaptığı yapılacak sınavlara 19 ve 20 puanı olanların başvuru yapacağı. Sonuçta 20 kpss ye girecek olanlar da bizleriz 18 ve 19 a girenler. Kpss her halukar da erken açıklanır kurum isterse 10 gün içinde dahi sınavın sonucu açıklar kurum sınavları da ertelenir yani burada guy un ertelenmesi için hicbir sebep yok diye yazmista en büyük sebeb 2020 sonuçlarının açıklanmaması olur bu yüzden gerçekler ortada iken bakanlık akıllarda ki soruları yanitlamisken kimse kimsenin umudunu kırmadan 19 puanı olmayanlar süre uzun iken 2020 kpss ye çalışması kişinin kendisi için vereceği en iyi karar olur herkese kolay gelsin Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sağlıcakla kalın
-
@meç Icimden geçen guy ve defterdarlik sınavlarinın 2018 ve 2019, diger sinavlarin 2019 2020 puanlari ile alması..
-
@HaniYaKi hocam yanlış anlama benimde bir işim var resmi bir kurumda çalışıyorum ama bu sınavıda hak ettik ve sizin bu tarz söylemleriniz bizi kötü etkiliyor
-
@Cerkes46 Hocam ortadaki gercek maalesef bizim icin gecerli bi sebep olamiyor ne gecen zamanimizi ne de puanlarimizi geri getiriyor. Biz 2018 puanlilara iadei itibar olarak sinava dahil edilmesi gerektigini 2020 icin yeni ilanlar verilmesi gerektigini dusunuyoruz.
-
@meç Bu süreç sadece ders çalışarak başarılı olunabilecek bir süreç degil. Lütfen morallerinizi bozmayın. Kötü etkilemek için söylememiştim. Özür dilerim.
-
@politics06 kardeşim bu sürecin içinde yeni olan birisi değilim yaşım 33 2014 yılın 'dan beridir kpss a denen illet ile uğraş veriyorum. iibf ye yapılan haksızlık bu ne ill ne son olacaktır. 2016 yılın da sınava girdigimiz de iki sene olan puan geçerliliği 1 yıla çekildi aldığımız yüksek puanlar uçtu gitti bir guy gördük onu da ne hallerle.. burada birbirimizi anlamamız gerekiyor bu virüs salgını herşeyi alt üst etti bu yüzden gerçekçi olmamız gerekiyor bakan son noktayı koydu bunun üzerine konuşmak anca teselli aramaktır