6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@dukeofcambridge yökdili son zamanlarda zorlaştırmaya başlamışlar ama yds ayarında tam değil. Önceki senelerde puan alanlar avantajlı yine de yökdil çok gereksiz bir sınav, çifte standart yapmak çok anlamsız
-
@dukeofcambridge anladim yokdil de osym aldi ins dger kurumlar da ister
-
Arkadaşlar 2019 Kpss Kamu Yönetimi çıkmış soruları elinde olan var mı?
-
Arkadaşlar yarınki sabah oturumuna girerken öğlen oturumunun giriş belgesini alıyorlar mı ? Bu konuda bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim. Herkese başarılar
-
@mulkiyelii alıyorlar
-
@churcill tamamdır çok teşekkür ederim.
-
Ama sınıflar farklı saçma olmaz mı?
-
Arkadaşlar optik okuyucular sadece optik form üzerindeki kodlamaları mı okuyabiliyor yoksa yazılar da okunuyor mu?
-
Arkadaşlar kitapçık numarası yanlış kodlanması durumunda barkottan mı okunuyor kitapçık bilgileri bilgisi olan varmı?
-
@sdtk hocam onu bilmiyorum ama ben geçen sene kitapçık kodunu girmeyi unuttum hesaplanmaz diye korkmuştum ama herhangi bi sıkıntı olmadı.tahminimce bi sıkıntı olduğu durumlarda onlar incelemeyi
-
@sdtk inceleniyor
-
Soru kitapçıyı görüntüleme başlamış ama ben gkgy yi göremiyorum alana bakabiliyorum
-
@Hukuksever herkeste mi böyle yoksa sadece ben de mi
-
@Hukuksever Hocam ben de yazacaktım şimdi korkmuştum, bende de gözükmüyor izinsiz işlem diyor.
-
@esü evet herkeste de öyleymiş
-
Şimdi görüntüleniyor
-
Arkadaşlar konuyla çok alakalı diil ama kpssye grip çıkmış arkadaşlar olarak yardım edebilecek biri var mı diye yazıyorum. Eşim ekpssye girecekte güncel bilgiler elinde olan birisi benimle paylaşabilir mi rica etsem?
-
@dlkdr mail adresi paylaşırsanız elimde çok güzel bi pdf var onu gönderebilirim
-
@bykeynes uzun mu hocam kaç sayfa ?
-
@karar 17 sayfa ama öyle karışık değil kutu kutu şeklinde çalışması güzel